Stor konkurranse for store og små!

Send oss din beste oppskrift på påskens hotteste drikk. Vi kan friste med flotte premier.
Redaksjonen
27 Mars 2006 - 16:05

Påsken er tid for lange skiturer, båtpuss eller bare late dager i solveggen. Uansett sted; det er alltid godt med noe varmt i glasset. Vi utfordrer deg til å sende inn din beste oppskrift på varme drikker, og kanskje det er du som vinner et flott reisegavekort på kroner 5000.
 
Dette er konkurransen for så vel barn som voksne. La fantasien løpe løpsk og send inn din morsomste, spennende, dristige varme drikk basert på meieriprodukter.
Varier med smakstilsetninger og la det tradisjonelle få en utfordring. La hele familien delta med sine ideer. Vinnersjansen blir jo bare større.

Juryen berømmer kreativitet og bruk av smakstilsetninger, og alle innsendte oppskrifter skal være alkoholfrie.

Konkurransen er et samarbeid mellom aperitif.no og Opplysningskontoret for Meieriprodukter (melk.no).

Send inn ditt bidrag innen fredag 31. mars 2006. Kanskje det er du som trekker det lengste strået og kan glede dine kjære med gavekort på 5000,- eller nytt skiutstyr til 1500,- !

Vinneren blir kåret mandag 3. april 2006.
 

Konkurransen er nå avsluttet.

 

Premier
1. Reisegavekort - kr. 5 000
2. Skipakke - verdi kr. 1 500
3. Skipakke - verdi kr. 1 500

Konkurranseregler
1. Alle innsendte oppskrifter skal være basert på meieriprodukter. Det vil si at minst én av ingrediensene må være enten yoghurt, rømme, fløte, melk eller syrnet melk.
 
2. Oppskriftene skal være alkoholfrie.
 
3. Juryen vektlegger kreativitet og bruk av smakstilsetninger.
 
4. Oppskriften må være selvkomponert.

Innsendingsfrist er 31. mars.
 
Vinneren vil bli kåret 3. april.

Jury
Juryen består av fagpersonale fra Opplysningskontoret for meieriprodukter og Apéritif. Vi forbeholder oss retten til å publisere innsendte oppskrifter.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Supertoscaner som ikke får lov å hete det
+
Ukens vin

Supertoscaner som ikke får lov å hete det

Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
+

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner

Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
+
Tester
91 bordeauxer i 2021-årgang testet

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge

2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Supertoscaner som ikke får lov å hete det
+
Ukens vin

Supertoscaner som ikke får lov å hete det

Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
+

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner

Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 07. mars

Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter

Smak mat og vin i kombinasjon med sommelier og tidligere kokk på Noma, Thea Engvik, som guider deg gjennom kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
+
Tester
91 bordeauxer i 2021-årgang testet

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge

2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her