Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 23 Juni 2006 - 01:00

    Skinkebiff med provencegrønnsaker

    Verdensmestrene fra 1998 kan risikere å ryke ut av VM etter kveldens spennende oppgjør. La kampen få fransk følge på tallerken og i glasset.
    23. juni 2006
  • 22 Juni 2006 - 19:08

    Ved Neptuns gaffel er en deilig seirett

    Dagens oppskrift til NM for amatørkokk kommer fra Jeanette d`Orleans Strandebø, Asker. Bli med du også og vinn flotte premier.
    22. juni 2006
  • 22 Juni 2006 - 15:54

    Stor test av chablis - Petit chablis

    Forventningene til chablis er alltid store. Også i år, og særlig når de nye årgangene 2004 og 2005 skal smakes. Her presenteres testens 12 petit chablis.
    22. juni 2006
  • 22 Juni 2006 - 15:53

    Stor test av chablis - klassisk chablis

    Forventningene til chablis er alltid store. Også i år, og særlig når de nye årgangene 2004 og 2005 skal smakes. Her følger testens 22 klassiske chabliser.
    22. juni 2006
  • 22 Juni 2006 - 15:52

    Stor test av chablis - Premier cru og grand cru

    Forventningene til chablis er alltid store. Også i år, og særlig når de nye årgangene 2004 og 2005 skal smakes. De 17 cru-vinene gir store lovnader for gode vinopplevelser.
    22. juni 2006
  • 21 Juni 2006 - 16:30

    Seifilet med chilibrent smør

    Dagens oppskrift til NM for amatørkokk kommer fra Therese Kästel Bergesen, Fyllingsdalen. Bli med du også og vinn flotte premier.
    21. juni 2006
  • 20 Juni 2006 - 16:44

    Ølet for sommerens båt- og bilførere

    Om du må velge alkoholfritt til sommerfesten, er ikke det noe minus, for kvaliteten på de 13 testete sortene er jevnt over høy. Munkholm i sommerdrakt er aller best.
    20. juni 2006
  • 20 Juni 2006 - 16:07

    Kanskje dette er en vinneroppskrift - Tropisk sei på grillwok

    Årets NM for amatørkokk er i gang og her er det første bidraget, signert Valborg Jakobsen fra Fjellhamar. Bli med du også og vinn flotte premier.
    20. juni 2006
  • 19 Juni 2006 - 13:00

    Referat fra Cavasmaking i Oslo

    Den siste dagen i mai var vinkelnerforeningens medlemmer invitert til guidet smaking med sommelier Jordi Bort fra Institut Del Cava med etterfølgende messe med Cava- og Penedes viner.
    19. juni 2006
  • 19 Juni 2006 - 09:34

    Favoritter til topps i grill-NM

    Laget Jessheim BBQ Boys stakk av med norgesmestertittelen i NM i grilling lørdag. I fjor var det kun ett lusent poeng som skilte BBQ-gutta fra vinnerlaget.
    19. juni 2006
  • 17 Juni 2006 - 01:00

    Insalata amalfitana - amalfisalat

    Lettlagd italiensk sommermat fra Jamie Oliver, selvsagt med tilhørende herlig drikkeforslag.
    17. juni 2006
  • 16 Juni 2006 - 14:52

    Vinn tur til Cognac

    Vi lover vinneren av NM for amatørkokk en helt spesiell opplevelse. Langweekend i Cognac for to personer hvor dere er gjester hos familien Bache-Gabrielsen.
    16. juni 2006
  • 16 Juni 2006 - 13:29

    NM i grilling lørdag 17. juni

    I det herlige sommerværet skal det stekes og brases på Grünerløkka i Oslo, når Norges beste grilllag kåres for tredje gang.
    16. juni 2006
  • 16 Juni 2006 - 01:01

    Drinken Rhapsody varmer skikkelig

    Denne helgens utskeielse på drinkfronten er ingen klassisk sammensetning av ingredienser. Her får du en kremete og lun karakter som fungerer svært godt når kveldsvarmen svinner.
    16. juni 2006
  • 15 Juni 2006 - 16:59

    Kakedilla

    Nordmenns sans for kaker er stor. Når det bys til fest, kjenner fantasien knapt noen grenser, men selv den mest ihuga kakebaker trenger inspirasjon.
    15. juni 2006
  • 15 Juni 2006 - 01:00

    Kylling med spennende sauser

    En herlig kyllingrett er hva vi frister med i dag og til det kan vi anbefale et utmerket svensk øl, eller et tysk alternativ.
    15. juni 2006
  • 14 Juni 2006 - 16:59

    Nær tragedie hos Clos des Papes

    Rhône-dalens berømte Clos des Papes mistet 2 600 flasker og nær sin eier i en ulykke nylig.
    14. juni 2006
  • 14 Juni 2006 - 15:41

    Laksefisket er i gang

    Nå går startskuddet for forsommerens vakreste eventyr - fisket etter villaksen. I disse dager åpner de fleste vassdrag for fiske. Vi gir deg de beste oppskriftene.
    14. juni 2006
  • 14 Juni 2006 - 11:59

    Test av lyst importøl

    I testen av 23 lyse importøl er det like jevnt i teten som det kommer til å bli i VM. Den største overraskelsen er at øloutsideren Sverige med Zeunerts Werde klemmer seg inn blant de beste.
    14. juni 2006
  • 14 Juni 2006 - 01:00

    Aspargessalat med spekeskinke

    Duggfrisk kald øl til en herlig rett av spekeskinke og asparges? Hvem kan vel ha det bedre i den sommervarmen vi for tiden opplever?
    14. juni 2006
  • 13 Juni 2006 - 20:35

    Et portvinsdynasti er over

    Ny konsentrasjon av portvinshusene når Barros nå selges.
    13. juni 2006
  • 12 Juni 2006 - 17:38

    Mills majones på ny og bedre flaske

    Nå kommer den kjente og kjære Mills majones - både ekte og lett - på ny og bedre flaske. Ved at flasken står på hodet er majonesen alltid klar til bruk.
    12. juni 2006
  • 12 Juni 2006 - 13:00

    Finalistene klare til NM for amatørkokk 2006

    Finalistene i NM for amatørkokk 2006 er funnet - kom og se den spennende finalen 19. august!
    12. juni 2006
  • 12 Juni 2006 - 13:00

    Bli med du også

    12. juni 2006
  • 12. juni 2006