De "nye" spanske vinregionene Toro, Cigales, Bierzo, Alicante, Yecla, Jumilla og Bullas puster ikke de store helt i nakken ennå. Men gjennomsnittsnivået er veldig høyt, noe denne testen av 35 viner viser.
De "nye" spanske vinregionene Toro, Cigales, Bierzo, Alicante, Yecla, Jumilla og Bullas puster ikke de store helt i nakken ennå. Men gjennomsnittsnivået er veldig høyt, noe denne testen av 35 viner viser. Her finner du vinene fra områdene Toro, Cigales og
De "nye" spanske vinregionene Toro, Cigales, Bierzo, Alicante, Yecla, Jumilla og Bullas puster ikke de store helt i nakken ennå. Men gjennomsnittsnivået er veldig høyt, noe denne testen av 35 viner viser. Her finner du vinene fra områdene Alicante, Yecla,
Wow - kanskje litt i dristigste laget å presentere en Ice Coffee nå som varmen fortsatt uteblir? Vel, vi tar sjansen - og det er jo lov å øve seg litt på miksingen da. Da blir, om mulig, drinken enda bedre!
God hygiene er for de aller fleste av oss en selvfølge når vi jobber på kjøkkenet. Men selv de flittigste blant oss kan få gode tips ved å lese denne artikkelen.
Vi griller villig vekk nå som det er blitt sommerlige temperaturer. Grillburgere er et velsmakende tillegg i jungelen av grillmat. Husk imidlertid på at hvitt kjøtt, som kylling og kalkun, er fattig på fett og derfor et godt egnet hjelpemiddel mot bilring
Nordmenn er flinke til å konsumere melk og melkeprodukter. Mens folk i andre land spiser melk i form av ost eller yoghurt, drikker vi langt mer av den her hjemme.
Argentina er ikke bare malbec. Finca Flichman lager solid rødvin av så vel cabernet sauvignon som syrah. Uansett drue skal vinen alltid gjenspeile Mendozas jordsmonn og klima.
Du har sikkert forstått at vi for fullt satser på sommer og oppholdsvær. Grilling er moro, og her kommer en ny spenstig grillrett - denne gangen med sjøens delikate råvarer som tema.
Den legendariske Paris-smakingen fra 1976, ble onsdag feiret med to nye blindsmakinger. Dommerpanelet var enstemmige i sin bedømming - USA hadde de klart beste vinene.
Det er lov å drømme seg bort. Mest nærliggende akkurat nå er vel kanskje lengselen etter sol og varme. I påvente av dette kan du jo alltids teste ut denne deilige resepten på sommerens drinkfavoritt.
Har du lyst til å lære å lage sjømat i sammen med noen av landets mest profilerte kokker? Hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge? Da skal du lese videre og melde deg på kokekurs.
Sommeren står for døren, med lette gevanter, lange dager og god mat og godt drikke. Bli med oss når Toralf Bølgen, en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker, tar oss med inn i hvitvinenes fantastiske verden.
Sommeren nærmer seg og med den kanskje en økende lyst på deilige drinker? Vi anbefaler deg å sjekke ut drinker med whisky som basisråvare. Her serverer vi én av dem. Du finner flere i vår store bartenderseksjon.
En deilig og tilnærmet mager kyllingrett blir det dersom du tilbereder denne helgens første middagsforslag. I tillegg passer det særdeles godt med en tysk hvitvin til kyllingen.
De beste vinprodusentene i Øst-Europa ønsker å bli kjent som det nye Europa. Før det er allment akseptert må mye bevises og mange fordommer drepes. Hvor store er sjansene for å nå målet og hvor langt unna er det?