Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 01 September 2006 - 15:37

    Ble norgesmester i kokkekunst

    I sitt fjerde forsøk gikk Gunnar Hvarnes endelig helt til topps under NM i kokkekunst som ble arrangert i forbindelse med Den Norske Matfestivalen i Ålesund.
    01. september 2006
  • 01 September 2006 - 14:12

    Oslo 11. september 2006 - Champagne Afternoon Tea med Twinings

    Stephen Twining presenterer 300 års tehistorie - attpåtil med Champagne Bollinger i glasset!
    01. september 2006
  • 01 September 2006 - 12:47

    Slik lager de Granateple Margarita

    Verdensmesteren Roar Hildonen er mannen bak denne utgave av Ukens drink. Hildonen er i Trondheim en godt kjent personlighet fra sitt spisested To Rom og Kjøkken . Test ut denne flotte drinken.
    01. september 2006
  • 31 August 2006 - 15:03

    Lite nytt rødt

    Du kan godt hente fram gamle rødvinsfavoritter etter sommertørken, for septembernyhetene har lite å by på for den rødvinssugne.
    31. august 2006
  • 31 August 2006 - 15:02

    Nyhetene på polet september 2006 - fokus: tysk riesling

    Du kan godt hente fram gamle rødvinsfavoritter etter sommertørken, for septembernyhetene har lite å by på for den rødvinssugne. Fokusområde denne gang er tysk hvitvin fra Rheingau.
    31. august 2006
  • 31 August 2006 - 15:01

    Nyhetene på polet september 2006 - annen hvitvin

    Du kan godt hente fram gamle rødvinsfavoritter etter sommertørken, for septembernyhetene har lite å by på for den rødvinssugne. Her er resten av de nye hvite.
    31. august 2006
  • 31 August 2006 - 15:00

    Nyhetene på polet september 2006 - rødvin

    Du kan godt hente fram gamle rødvinsfavoritter etter sommertørken, for septembernyhetene har lite å by på for den rødvinssugne. Her er de røde nyhetene.
    31. august 2006
  • 28 August 2006 - 13:06

    NM i kokkekunst 2006

    Finalistene er klare til NM i kokkekunst under Matfestivalen i Ålesund.
    28. august 2006
  • 26 August 2006 - 14:36

    3. oktober i Oslo - Kokkekurs - Høstens selskapsmeny

    Har du lyst til å lage høstens festmat sammen med noen av Norges beste kokker? Da skal du melde deg på kokkekurs i dag.
    26. august 2006
  • 24 August 2006 - 17:05

    En konge verd

    Sundnæs Kroningsaquavit, en utgivelse i flaskeform til minne om kroningen av Kong Haakon og Dronning Maud i Nidarosdomen i 1906, er dobbelt kongelig.
    24. august 2006
  • 24 August 2006 - 16:35

    Jakten på raffinement

    Historien om Federico Benegas er fylt av klassisk argentinsk patos. Stolte tradisjoner, store drømmer, historie som forplikter, opp- og nedturer samt en happy end som lover godt for hele den argentinske vinfremtid.
    24. august 2006
  • 24 August 2006 - 02:00

    Jamies yndlingssalat

    En herlig gourmetsalat signert Jamie Oliver fulgt av en tilsvarende hvitvin er hva vi kan friste med i dag.
    24. august 2006
  • 23 August 2006 - 16:03

    Test av chilensk og argentinsk cabernet

    Selv om tilbudet av argentinsk cabernet er langt mindre enn det chilenske, er kvaliteten jevnt over høyere. At det er mange gode kjøp fra begge land, er ikke til å komme fra.
    23. august 2006
  • 23 August 2006 - 16:02

    Test av chilensk og argentinsk cabernet - Argentina

    Selv om tilbudet av argentinsk cabernet er langt mindre enn det chilenske, er kvaliteten jevnt over høyere. At det er mange gode kjøp fra begge land, er ikke til å komme fra. Her er de argentisnke vinene i testen.
    23. august 2006
  • 23 August 2006 - 16:01

    Test av chilensk og argentinsk cabernet - Chile

    Selv om tilbudet av argentinsk cabernet er langt mindre enn det chilenske, er kvaliteten jevnt over høyere. At det er mange gode kjøp fra begge land, er ikke til å komme fra. Her er testens chilenske viner.
    23. august 2006
  • 20 August 2006 - 02:00

    Østers naturell

    Østers i naturell tilstand er rått og lekkert. Selvsagt er det mange som ikke kan fordra denne råvaren, og som ei heller ikke under noen omstendigheter ønsker å tilnærme seg den. For alle oss andre er det bare å slurpe i vei - med eller uten champagne.
    20. august 2006
  • 18 August 2006 - 13:17

    Nyansettelse i Ekjord

    Ekjord har fra 7. august ansatt italienske Prisca Boffa Hjorth som medarbeider på området media og public relation.
    18. august 2006
  • 17 August 2006 - 19:54

    Kokkekurs - Høstens lekre lammeretter (kansellert)

    Lær å lage de lekreste retter av høstens lam sammen med noen av Norges beste kokker - meld deg på kokkekurs i dag!
    17. august 2006
  • 17 August 2006 - 17:11

    31. august i Oslo - En aften for krabbeelskere

    Bli med og spis alt du orker av deilig Hitra-krabbe på årets store krabbelag på Restaurant Havsmak - alt med herlig hvitvin til.
    17. august 2006
  • 17 August 2006 - 12:45

    13. september i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Unn deg selv en unik vinopplevelse med en av Norges fremste vineksperter.
    17. august 2006
  • 17 August 2006 - 02:00

    Festbiff med Hasselbackpoteter

    Dagens rett kan selvsagt nytes uansett anledning. Finn frem grillen, fyr den opp og trekk opp den rimelige italienske rødvinen mens du venter på at grillen blir klar.
    17. august 2006
  • 14 August 2006 - 23:22

    4., 5. og 6. september - Spansk aften i Oslo, Stavanger og Bergen

    Hele ni spennende viner fra et av Spanias eldste vinhus blir servert med de herligeste delikatesser fra Serrano. Gå ikke glipp av denne smakingen.
    14. august 2006
  • 14 August 2006 - 19:07

    5. september i Oslo - Kokkekurs - Høstens selskapsmeny

    Har du lyst til å lage høstens festmat sammen med noen av Norges beste kokker? Da skal du melde deg på kokkekurs i dag.
    14. august 2006
  • 14 August 2006 - 15:40

    Prisdryss til Diageo

    Tre trofeer og 65 medaljer gikk til Diageo under 2006 International Wine and Spirits Competition
    14. august 2006
  • 14 August 2006 - 15:20

    Nytenkning hos Scandic

    En intern kokkekonkurranse skal bedømmes av gjestene hos Scandic.
    14. august 2006