Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 19 November 2009 - 15:00

    Krise i Australsk vinindustri

    En sterk innenlandsk dollar og en altfor stor drueproduksjon i forhold til etterspørselen, skaper krisen.
    19. november 2009
  • 19 November 2009 - 14:14

    Verdens største ICEBAR i Oslo

    Den kalde delen av ICEBAR OSLO er bygd ved hjelp av nærmere 60 tonn med is og baren er på 100 kvadratmeter.
    19. november 2009
  • 19 November 2009 - 01:00

    Mandag + dårlig tid = denne retten

    Denne middagsretten er klar på 15 minutter, og så er den en super måte å bruke opp ris fra helgen.
    19. november 2009
  • 18 November 2009 - 08:00

    Finalist 5: Familiekokeboka

    Tospannet Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen er med Familiekokeboka siste finalist ut i konkurransen om å bli Beste norske kokebok 2009.
    18. november 2009
  • 17 November 2009 - 21:00

    Stor vinauksjon i København

    Har du lyst til å skaffe restauranten noen perler av noen viner, drar du til København 28. november.
    17. november 2009
  • 17 November 2009 - 18:00

    Britiske champagnekopier etterspørres

    Franske champagneprodusenter søker seg nå over kanalen for å lage musserende vin.
    17. november 2009
  • 17 November 2009 - 18:00

    22. april i Oslo - Kjøttskole på Kulinarisk Akademi

    Det er klart det blir fest når vi lager de lekreste kjøttretter sammen med Norges beste kokker på dette spennende kokkekurset.
    17. november 2009
  • 17 November 2009 - 15:00

    Kriger mot tunge vinflasker

    Engelsk vinguru erklærer krig mot skammelig tunge glassflasker.
    17. november 2009
  • 17 November 2009 - 13:00

    Tar betalt hvis gjesten ikke kommer

    Det koster å la bordet stå tomt på Theatercaféen.
    17. november 2009
  • 17 November 2009 - 11:55

    Plastflaske kommer sterkt

    Ny type plastflaske med like gode egenskaper for vinen som glass vinner terreng.
    17. november 2009
  • 16 November 2009 - 13:00

    Finalist 4: Verdens beste

    Norges mest profilerte kokk, Eyvind Hellstrøm, har besøkt verdens beste kokker og laget lekre retter på norsk laks i denne fjerde finaleboken.
    16. november 2009
  • 16 November 2009 - 01:00

    Mexikansk safrankalkun

    Deilige gryteretter trenger ikke ta lang tid å lage, og i dag har vi funnet frem en fantastisk meksikansk fristelse.
    16. november 2009
  • 14 November 2009 - 01:00

    Lutefisk

    Det er tid for en av våre mest skattede mattradisjoner i det vi serverer lutefisk denne helgen.
    14. november 2009
  • 13 November 2009 - 17:05

    Åpne vinflasken med en sko

    Det finnes mange måter å åpne en vinflaske på hvis du ikke har en vinåpner. Også med en sko.
    13. november 2009
  • 13 November 2009 - 12:00

    Vill, fyldig og søt

    Temperaturen stiger og du føler deg het og vill med denne ledsageren i høstmørket.
    13. november 2009
  • 13 November 2009 - 10:20

    Test av juleølet 2009

    13. november 2009
  • 13 November 2009 - 09:59

    Alkoholfritt juleøl

    At det finnes gode alkoholfrie alternativer er minst like viktig i julesesongen som ellers. Selv om alkoholfritt øl mangler fylden og smakskraften i et ekte øl, gjør det beste i testen en bra jobb.
    13. november 2009
  • 13 November 2009 - 09:58

    Juleøl med inntil 4,7 % 2009

    Butikkølet er en like uensartet gruppe som sterkølet. Det er veldig stor forskjell mellom toppskårerne og "middelhavsfarerne" som i beste fall fungerer kun som tørsteslukkere.
    13. november 2009
  • 13 November 2009 - 09:57

    Juleøl med 4,8 - 6,9 % 2009

    Det er i denne gruppen vi finner juleølene som havner på flest bord i løpet av de neste ukene. Og årets test byr ikke på så mange overraskelser i toppen sammenlignet med tidligere år. Med andre ord trygt og godt.
    13. november 2009
  • 13 November 2009 - 09:56

    Juleøl med 7 % eller mer 2009

    Utover noen spennende nykommere, er det heller ikke i denne sterkeste og definitivt mest smaksrike kategorien så mange endringer fra forrige år.
    13. november 2009
  • 13 November 2009 - 04:45

    Finalist 3: Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra bakeriet i Lom

    Fristende bakverk og gode historier får du i godt monn i denne tredje finalisten til Beste norske kokebok 2009.
    13. november 2009
  • 13 November 2009 - 01:00

    Slik får kotelettene ekstra god smak av norsk høst

    Maken til saftige og velsmakende koteletter skal du jaggu lete lenge etter. Prøv bare oppskriften selv.
    13. november 2009
  • 12 November 2009 - 09:31

    Bergens beste bartender

    Anette Leivestad (44) ble best i NM-kvaliken i bartending i Bergen.
    12. november 2009
  • 12 November 2009 - 01:00

    Spekematens club sandwich

    Med enkle grep lager du en lynrask og fantastisk club sandwich med et litt annerledes innhold til middag i dag.
    12. november 2009
  • 11 November 2009 - 16:15

    Nye medlemmer til Kvalitetsimportørenes Forening

    Red & White og Christiania Vin og Brennevin har meldt seg inn i Kvalitetsimportørenes forening.
    11. november 2009