Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 14 Mai 2011 - 19:28

    Dansk storeslem i Nordisk

    Danske Simon Tønsager forsvarte tittelen og tok hjem alle priser i årets Nordiske mesterskap, mens beste norske kom på 4. plass.
    14. Mai 2011
  • 14 Mai 2011 - 15:40

    Kjemper om gull i Nordisk

    Nordens beste østersåpnere kjemper nå om gull og heder - Apéritif dekker konkurransen direkte, og Norge er i finalen!
    14. Mai 2011
  • 14 Mai 2011 - 14:50

    Sterkt startfelt i Nordisk mesterskap

    De fire norske deltakerne møter sterk konkurranse i dagens Nordiske mesterskap i østersåpning.
    14. Mai 2011
  • 09 Mai 2011 - 15:00

    30. mai 2011 i Oslo - Rieslingeleganse i verdensklasse

    Lite er så rent, friskt og deilig som tysk riesling og mange av de beste kommer fra Rheingau. Bli med og smak ni viner fra anerkjente Balthasar Ress.
    09. Mai 2011
  • 07 Mai 2011 - 01:00

    Denne retten kommer du til å lage mange ganger

    I stedet for biff er det grillet laks som får glede av béarnaisen. Og den lager du selvsagt selv.
    07. Mai 2011
  • 06 Mai 2011 - 16:30

    Nyhetene på polet mai 2011

    06. Mai 2011
  • 06. Mai 2011
  • 06. Mai 2011
  • 06 Mai 2011 - 13:50

    De beste vinene fra mer enn 20 vinhus

    I mai er det duket for en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til i det du får muligheten til å smake flere hundre viner. Bli med du også da vel.
    06. Mai 2011
  • 03 Mai 2011 - 08:00

    Wok er ypperlig helårsmat

    Kjøkkensjef Lung Man Cheung på den populære Oslo-restauranten Nodee gir deg spennende og lettlagede wok-oppskrifter.
    03. Mai 2011
  • 02 Mai 2011 - 01:00

    Fyldig skinkegryte

    En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
    02. Mai 2011
  • 01 Mai 2011 - 22:45

    8. mai 2011 i Oslo - De beste vinene fra mer enn 20 vinhus

    I mai er det duket for en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til i det du får muligheten til å smake flere hundre viner. Bli med du også da vel.
    01. Mai 2011
  • 01 Mai 2011 - 12:00

    23. mai 2011 i Oslo - Mat og vin i harmoni med Ole Martin Alfsen

    Bli med Ole Martin Alfsen på en helaften hvor du lærer deg hvordan du skal velge de beste viner til ti forskjellige lekre retter.
    01. Mai 2011
  • 29 April 2011 - 12:00

    Royal Tribute Cocktail

    Bli med og feire Kate og Williams store dag med denne spesialdesignede cocktailen. Gratulerer med dagen!
    29. april 2011
  • 27 April 2011 - 13:10

    10. mai 2011 i Oslo - Eksklusiv middag med Anne Trimbach

    Opplev fransk vinmakerkunst i verdensklasse i skjønn harmoni med en unik meny fra Ekebergrestaurantens toppkokker.
    27. april 2011
  • 26 April 2011 - 09:18

    Rom for te

    I et gammelt bakeri omgitt av vakre omgivelser i Englands lengste landsby, Branscombe Village, finner vi et av Englands mange tradisjonelle tea rooms. Her kan du nyte afternoon tea som på gammelt vis.
    26. april 2011
  • 14 April 2011 - 14:38

    2. mai 2011 i Oslo - Vinsmaking med en vinlegende

    Bli med på en unik smaking av 12 enestående viner tilbake til 1980-tallet sammen med vinstjernen Miguel Torres.
    14. april 2011
  • 13 April 2011 - 16:05

    De beste rødvinsboksene

    13. april 2011
  • 08 April 2011 - 13:00

    Bacon som hvilerett

    Hamburgeren er byttet ut med lever og brissel av kje, andelever og svinebogterrin. Gode venner og de som forstår seg på det får bacon som hvilerett.
    08. april 2011
  • 08 April 2011 - 11:59

    Henger høyt og smaker godt

    God skinke finnes også her til lands. Denne spekehistorien starter egentlig i 1874 på en fjellgård i Åkrafjorden. Fremdeles spekes det, nå også for salg og Olav Vetrhus opplever stor suksess med sin Suldalsskinke.
    08. april 2011
  • 07 April 2011 - 16:10

    En stor barolopersonlighet

    Elio Altare er La Morra og Barolo sin store modernist. Han produserer fantastiske viner som er velbalanserte og elegante.
    07. april 2011
  • 06 April 2011 - 16:36

    Ekstrem spesialisering

    Vi besøker Londons Borough Market - kanskje Storbritannias beste matmarked. Stikkordet er ferske, sterkt spesialiserte råvarer av topp kvalitet.
    06. april 2011
  • 06 April 2011 - 14:36

    Tradisjonell eller moderne?

    Barolo lages nå i mange forskjellige stiler. Fra de mest tradisjonelle i den ene enden til veldig moderne i den andre. Med mange viner liggende innimellom disse to ytterlighetene.
    06. april 2011
  • 05 April 2011 - 01:00

    Blåskjell med pesto

    Et festmåltid kan knapt lages enklere enn dagens fristelse med blåskjell.
    05. april 2011
  • 04 April 2011 - 11:32

    Griseører og måseegg

    På St. John Bar & Restaurant i London forenes tradisjonsrik britisk kokkekunst med trivsel og atmosfære i verdensklassen. Alt de ber om er at gjestene skrur av mobiltelefonen når de spiser.
    04. april 2011