Ikke er det noen fancy råvarer heller, bare det du til vanlig har for hånden. Med denne retten til middag, innfrir du også nyttårsforsettet om å spise mer grønt.
Det er ikke lett å gjette at denne flasken til 130 kroner skjuler så lagringsdyktig vin, men det får du bevis for her. Den finnes dessuten i 180 polutsalg.
Varm sjokolade er noe av det mest forførende som finnes og når den får et shot av krydret rom, gjør drikken enda mer godt. Topp måte å starte en januarhelg.
Mark Angeli lager svært få flasker og mengden som kom til Norge er tilsvarende liten. Kanskje må du vente helt til neste år med å få din kvote, men det er vel verd ventetiden.
Å ha en flaske med hjemmelaget kryddersirup i kjøleskapet er veldig lurt, for da har du alltid den lille ekstra ingrediensen som løfter en helt enkel drink som denne til nye høyder.
Raw er en trend innen både salt og søt matlaging, men særlig kakene har fått gjennomslag her til lands. Om du har lyst å utforske dette, kan du starte med denne oppskriften.
Lopez de Heredia har en veldig høy stjerne i vinverdenen, likevel er prisene i Norge ekstra gunstige. Best av alt er at de har fast plass i hyllene på de mest velassorterte polutsalgene.