Sett smørpakken på benken for å romtempereres.
Kle en liten langpanne med bakepapir, eller smør den og dryss litt hvetemel over. Bank bort det overflødige melet.
Sett stekeovnen på 175 grader.
Browniedeig:
Smelt smøret og ha i en bolle. Tilsett sukker og vaniljesukker. Rør godt og pisk inn eggene. Sikt i hvetemel og bakepulver og brett dette inn i smørkremen.
Fordel deigen i langpannen.
Cookiedeig:
Pisk mykt smør og sukker. Tilsett egg og kjør maskinen til luftig krem. Sikt inn hvetemel og vaniljesukker. Brett forsiktig inn i kremen og gjenta med grovhakkete peanøtter.
Fordel deigen over brownielaget i langpannen.
Stek i 25 minutter. Avkjøl og skjær i kvadrater med en skarp kniv.
Tips: Om du velger salte eller usaltede peanøtter er en smakssak. Du kan også velge peanøttsmør. Da må du tilsette det før eggene for å være sikker på at peanøttsmøret blander seg jevnt inn i deigen.
Peanøttene kan byttes ut med andre nøtter eller sjokoladeknotter (chips).
Se alle våre oppskrifter på brownies
Har du lyst til bake en annen kake da finner du veldig mange oppskrifter her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Få ukens kake som nyhetsbrev