Finhakk, hvitløk, sjalottløk. Vask og kutt sjampinjong i skiver. Skrell og del gulrøttene på langs i to og deretter i fire. Vask og del potetene i to.
Varm olje i en gryte ved middels varme. Tilsett sjampinjong og stek til myk. Ta opp og legg på en tallerken mens du steker hvitløk og sjalottløk myk. Tilsett gulrøtter og la steke med i 4-5 minutter. Ha i potetene og linsene. Rør rundt noen minutter.
Tilsett så grønnsakskraften og timian, rør rundt og kok opp. La småkoke i 15-20 minutter til alt er mørt.
Smak til med salt og pepper og ha i spinaten. Varm opp mens du rører. Hell litt ekstra god olivenolje og server med en gang med godt brød.
Her finner du veldig mange oppskrifter på vegetarretter
Og her har du 25 lettlagete vegetaroppskrifter som bør prøves ut
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev