Majones:
Ha alle ingrediensene i en blender eller håndmikser til kremet konsistens.
Olivenmajones:
Ha majones, oliven og honning i en blender eller håndmikser til kremet konsistens.
Causa:
Skrell bakepotene. Kok opp en gryte med vann, tilsett bakepoteter og la koke til de er myke.
Tøm av vannet og mos potetene grundig til pureen er glatt og fritt for klumper.
Ha i en bolle og tilsett aji amarillo chilipasta, limesaft og rapsolje. Smak til med salt og bland godt sammen. Sett til side.
Aji amarillo chilipasta kan du lage selv
I en annen bolle, bland tunfisken og 1,8 dl majones jevnt med en gaffel.
Anretting:
Fyll potetmosen i en sprøyte og sprøyt den ut i et mønster på tallerkenen. Legg tunfisk-majonesen på. Legg på avocado i båter og cherrytomat.
Topp med halve kalamataoliven, salatblader, og reddik og løk i syltynne skiver.
Fyll en sprøyte med majones og lag dråper rundt på tallerkenen. Gjenta med olivenmajonesen.
Se de andre spennende oppskriftene fra denne oslorestauranten
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Aymara https://aymara.no/