Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 05 Mai 2000 - 16:13

    Garantert forvirring

    Full forvirring er det umiddelbare inntrykket av polets nye sortimentsinndeling som gjelder fra 1. mai. Det eksisterer nå tre ulike sortimenter som hvert har sin prisliste. I tillegg kommer den tykke bestillingsvarelisten med 4000 produkter. Akkurat nå sk
    05. Mai 2000
  • 04 Mai 2000 - 20:50

    Flest røde godbiter

    La oss håpe at det faktum at polet serverer flere gode røde kjøp enn hvite ikke er en prognose for sommertemperaturene. For det er nå nordmenn gjerne vil ha hvitvin i glasset i kombinasjon med sol fra skyfri himmel og lange, late og varme kvelder. Før vi
    04. Mai 2000
  • 03 Mai 2000 - 20:18

    Vinsensasjon

    En strålende ni år gammel vin med fortsatt langt liv til 132 kroner er nærmest en sensasjon. Du behøver ikke en gang dra til Sverige for å gjøre et kupp. Ukens vin bestiller du ganske enkelt på polet og henter den noen dager senere.
    03. Mai 2000
  • 29 April 2000 - 16:20

    Full pakke

    Sein hurtigmat stappet med elementer som pirrer smaksløkene krever viner med mye smak. Men hvor stappet kan vinen være før det renner over? Her får du oppskrift og vinforslag.
    29. april 2000
  • 29 April 2000 - 15:28

    Rhône i støtet

    Med seks gode til eksepsjonelle årganger bak seg er Rhône-dalens vinprodusenter væpnet til tennene for å innta en sterkere posisjon på den internasjonale vinarena. Her kan du lese alt om dem og vinene de produserer.
    29. april 2000
  • 25 April 2000 - 21:54

    Gode ferieminner

    Har du gode ferieminner fra Rimini på den italienske Adriaterhavskysten, er det neppe på grunn av vinene. For den gang Rimini var et hot reisemål, var vinene billige men helt uinteressante. Ukens vin er billig, men den gir mye vin for pengene.
    25. april 2000
  • 12 Mars 2000 - 16:24

    Godt nytt fra bestillingsutvalget

    Apéritif har plukket ut noen godbiter i prisklassen inntil 150 kroner, med et par avvik som vi bare måtte ta med, blant de mange nyhetene og nye årgangene i det etter hvert omfattende bestillingsutvalg til Vinmonopolet.
    12. mars 2000
  • 12 Mars 2000 - 16:24

    Godt nytt fra bestillingsutvalget

    Apéritif har plukket ut noen godbiter i prisklassen inntil 150 kroner, med et par avvik som vi bare måtte ta med, blant de mange nyhetene og nye årgangene i det etter hvert omfattende bestillingsutvalg til Vinmonopolet.
    12. mars 2000
  • 09 Mars 2000 - 10:22

    Vin for venner

    Stadig nye italienske rødviner med masse smak for en liten penge entrer norske polhyller. Til glede for deg som setter pris på et godt glass vin til maten uten at du behøver å bekymre deg for budsjettet selv om det skulle bli flere gjester enn du hadde te
    09. mars 2000
  • 01 Mars 2000 - 01:01

    En kopp solidaritet

    Max Havelaar gir forbrukerne anledning til å vise solidaritet og gi direkte hjelp til selvhjelp til verdens fattige produsenter av råvarer som blant annet kaffe og te. Samtidig som de er garantert topp kvalitet.
    01. mars 2000
  • 23 Februar 2000 - 10:52

    Beste hvite under 100

    Ukens hvitvin som gjør seg godt fortjent til tittelen beste hvite under 100 kroner kan konkurrere med mange viner til godt over hundrelappen når det gjelder å være en supermatch til fisk og skalldyr.
    23. februar 2000
  • 22 Februar 2000 - 18:00

    Fest midt i uka

    Har du lyst på en fest midt i uka, er reinsdyrskav en takknemlig ingrediens, billig og lettlaget som det er. Hva du putter i glasset avhenger litt av økonomi. Her har du alternativer i flere prisklasser og selvfølgelig oppskriften.
    22. februar 2000
  • 09 Februar 2000 - 11:10

    Opptiningsvin

    Mens vi venter på lunere tider, anbefaler vi at du tiner deg opp med litt hetvin. Den varmer på minst to måter etter at regjeringen velvilligst satte ned avgiften tidligere i år. Ukens vin er derfor 28,8 prosent billigere nå enn før årsskiftet.
    09. februar 2000
  • 03 Februar 2000 - 23:42

    Sprekere 50-åring

    Varenummer 6664 Rødvin, som i går fylte et halvt århundre er i anledning jubileet blitt staset opp med noen ekstra kvalitetsdråper - og er nå i vesentlig bedre form. La oss håpe at tidenes mest solgte vin blir funnet verdig å få beholde festskruden og for
    03. februar 2000
  • 23 Januar 2000 - 11:44

    Salig italiener

    Det er ikke mange næringsmidler som kan konkurrere med en god rødvin i å gjøre deg salig. Ikke på grunn av alkoholinnholdet, men rett og slett fordi den gode smaken gjør deg glad og salig. Ukens vin gjør det.
    23. januar 2000
  • 16 Januar 2000 - 00:00

    Godt fra bestillingsutvalget

    Her finner du en del velsmakende og prisgunstige produkter som er nye i det som kalles Vinmonopolets bestillingsutvalg. Denne listen inneholder hele 2850 produkter, alle bestillingsvarer, med leveringstid på 3-5 dager. Listen fås i alle polutsalg.
    16. januar 2000
  • 13 Januar 2000 - 17:12

    Forførende rødt og hvitt

    Mange gode rødviner, noen forsinkede champagneperler og mye godt hvitt er fasiten etter at våre smakere har vurdert januarnyhetene fra polet.
    13. januar 2000
  • 13 Januar 2000 - 00:10

    Frodig argentinsk

    Årets første ukens vin er frodig, fyldig og perfekt til en velkrydret gryterett. Eller saftig grillet biff slik de gjør det i landet vinen kommer fra. Men du må nok ta til takke med norskavlet oksekjøtt.
    13. januar 2000
  • 08 Januar 2000 - 14:24

    Lekker Blå Java

    Apéritifs smakspanel bryner her smaksløkene på vår kjæreste drikk, nemlig kaffe, og kun de rene typene som leveres som hele bønner. Hva som smaker best av de malte kaffetypene får du vite litt senere
    08. januar 2000
  • 14 Desember 1999 - 01:38

    Montpeyroux

    Med Sylvain Fadat hos Domaine d'Auphilac i spissen arbeider vinprodusentene i Languedoc-landsbyen Montpeyroux for å bli en selvstendig appellasjon.
    14. desember 1999
  • 11 Desember 1999 - 20:55

    Nyttårsfesten på gourmetvis

    Selv om gourmetmat ofte innebærer eksklusive og kostbare råvarer, må du ikke nødvendigvis servere dyre viner. Kjøkkensjef Svein-Erik Renaa og restaurantsjef Yngvar Nielsen ved Brasserie Hansken i Oslo har satt sammen en meny for den virkelig store anledni
    11. desember 1999
  • 11 Desember 1999 - 20:05

    Folkelig luksus

    Du kan godt markere årtusenskiftet uten at kaviaren og champagnen flommer. Her har du en femretters meny som både er folkelig og luksuriøs. Med tilhørende drikke i forskjellige prisklasser, både med og uten alkohol.
    11. desember 1999
  • 09 Desember 1999 - 19:27

    En duft av urter

    Midt i alle de påtrengende juleduftene og –smakene kan det være deilig å slappe av med en viltgryte eller et godt stykke av reinsdyr eller hjort med en god saus til. Ukens vin som får deg til å drømme om sørfranske landskaper trives svært godt i slikt sel
    09. desember 1999
  • 03 Desember 1999 - 18:22

    Venter på opprykk

    Med Sylvain Fadat hos Domaine d'Auphilac i spissen arbeider vinprodusentene i Languedoc-landsbyen Montpeyroux for å bli en selvstendig appellasjon.
    03. desember 1999
  • 03 Desember 1999 - 12:55

    Montpeyroux

    Med Sylvain Fadat hos Domaine d'Auphilac i spissen arbeider vinprodusentene i Languedoc-landsbyen Montpeyroux for å bli en selvstendig appellasjon.
    03. desember 1999