Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 15 Juli 1999 - 18:47

    Baronens provokasjon

    Franske vintradisjoner har det felles med humor at de er ikke til å spøke med. Det opplevde baron Patrick de Ladoucette da han lanserte Albert Pic 1er, en blanding av de 10 beste premier cru vinmarkene i Chablis.
    15. juli 1999
  • 31 Desember 1998 - 20:17

    Hvitt gull

    Risen som benyttes til risotto i Nord-Italia er ikke akkurat verd sin vekt i gull, men er høyt skattet og får følge av de mest eksklusive ingredienser som for eksempel trøfler.
    31. desember 1998
  • 27 November 1998 - 02:23

    Apéritifs nyttårsmeny

    Apéritif foreslår en lettlaget nyttårsmeny med ingredienser som du får tak i så å si overalt. Vinene er plukket fra polets basisutvalg og bør derfor være lett tilgjengelige. Forslag til aperitiff og drikke til klokken tolv den 31. finner du her. Godt nytt
    27. november 1998
  • 12 November 1998 - 15:39

    Otard eller Ottar?

    Otard er like norsk som noen annen skal vi tro cognacprodusenten med samme navn. Hvor om allting er, Ottar har sans for gastronomisk nytelse og tilbyr topp oppskrifter kreert av våre beste kokker som Beate Hals og den store konditormester Pascal Dupuy og
    12. november 1998
  • 22 Oktober 1998 - 13:52

    Kvinnehuset

    I spissen for Umbrias desidert største vinprodusent Cantine Lungarotti og dens store vin Rubesco Riserva Monticchio står to halvsøstre: Teresa og Chiara.
    22. oktober 1998
  • 08 Oktober 1998 - 15:39

    Kremen av lutefisk

    Hovedattraksjonen ved City Bistro i Stavanger lages i kjelleren til innehaver Gunnar J. Trettenes' barndomshjem på Voss: Lutanakke. Bli med Apéritif på besøk. Du får også en tradisjonell oppskrift for den berømte fisken og faktisk også forslag om å drikke
    08. oktober 1998
  • 01 Oktober 1998 - 16:26

    Norsk keiser

    Bonaparte er definitivt ikke keiserens nye klær. Folkecognacen Tre Stjerners har endelig fått den identiteten den fortjener. Dessuten er den et helnorsk produkt.
    01. oktober 1998
  • 23 Juli 1998 - 19:40

    Deilige barbera

    Har du først fått smaken på god barberavin fra Piemonte, faller ofte valget på dette vinfølget hvis du er så heldig å komme over et vinkart med slikt innhold, da! Barbera har fine syrer, som skapt for å nytes til mat, ved siden av god kirsebærfruktighet.
    23. juli 1998
  • 15 Juli 1998 - 18:40

    Lidenskapelig godt

    Smaken av pasjonsfrukt er en av de mest pirrende tropiske aromaene. Passoã er ren nytelse enten du bruker den som mikser eller i desserten.
    15. juli 1998
  • 20 Februar 1998 - 12:59

    Med whisky i ryggen

    Markedsleder Janneau har fått tidligere toppsjef for Macallan i direktørstolen. Willie Phillips har mange gode kort i ermet som kan komme såvel Janneau som regionen til nytte.
    20. februar 1998
  • 20 Desember 1997 - 00:27

    Cognac komposisjon

    Verdens største cognachus bruker musikk både i sine promotiontiltak og i markedsføringen av sine ulike cognacer og ser på seg selv som cognackomponist.
    20. desember 1997
  • 13 November 1997 - 15:09

    Hardfør arktisk vinbonde

    I Lakselv fører Øyvind Finne med bærvinproduksjon i nedlagte meierilokaler sin kamp mot myndighetenes alkoholpolitikk. Den skaper en livsfarlig spritkultur som den tidligere sosionomen har sett skadene av med egne øyne.
    13. november 1997
  • 07 November 1997 - 20:44

    Området Champagne og dets druer

    Lær om området og om druene som benyttes i verdens mest noble drikk; Champagne.
    07. november 1997
  • 24 Juli 1997 - 19:42

    Forbannet fjell

    Pålitelige Henri Bourgeois i Sancerre lager et utall gode viner blant annet en fantastisk sauvignonbasert vin som ofte kalles le Corton de Sancerre. Bourgeois vin finner du også på ditt lokale Pol.
    24. juli 1997
  • 04 November 1996 - 00:03

    Akevitt - flytende krydder

    La Det Blå Kjøkken inspirere deg til å bruke akevitt til annet enn å la gjestene skylle ned julefettet med.
    04. november 1996
  • 02 Oktober 1996 - 20:13

    Rémy on the rocks

    Bland den med vann. Det er måten cognacprodusentene prøver å nå nye målgrupper på. Ikke minst er direktøren for Rémy Martin, Dominique Hériard Dubreuil, en engasjert ambassadør for den ny-gamle drinken.
    02. oktober 1996