Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 21 April 2009 - 20:20

    Sensasjonelle Noma

    Å oppnå en plassering på pallen i Worlds 50 Best Restaurants, rett bak verdensstjernene Heston Blumenthal og Ferran Adriá, er intet mindre enn en sensasjon for danske René Redzepi og hans team på Noma.
    21. april 2009
  • 21 April 2009 - 19:34

    Sensasjonelle Noma

    Å oppnå en plassering på pallen i Worlds 50 Best Restaurants, rett bak verdensstjernene Heston Blumenthal og Ferran Adriá, er intet mindre enn en sensasjon for danske René Redzepi og hans team på Noma.
    21. april 2009
  • 16 April 2009 - 01:01

    Herlig rent fra sør

    Blant den store mengden med boksviner som strømmer fra Sør-Afrika finnes det stadig nye overraskelser.
    16. april 2009
  • 15 April 2009 - 01:01

    Hvite kupp

    Her er hvitviner som priser våren i dobbel forstand.
    15. april 2009
  • 01 April 2009 - 01:01

    Påskeboks med karakter

    Denne boksvinen konkurrerer med flaskeutgavene når det gjelder karakter. Fra 1. april er prisen latterlige lave 300 kroner.
    01. april 2009
  • 30 Mars 2009 - 11:24

    Syrlig & fruktig finale

    Frukt er den tydeligste trenden på dessertfronten. Et resultat av så vel det kreative kjøkkenets utbredelse som det økende fokuset på helse. Konditor Sverre Sætre viser frem noen tidsriktige fruktige kreasjoner som alle kan kopiere.
    30. mars 2009
  • 27 Mars 2009 - 11:55

    Verdens likørsentrum

    Likører er kulturhistorie i verdens førende likørland Frankrike som byr på mer enn 200 ulike variasjoner over det søte. Selv om ikke alle har en like kronglete historie som Chartreuse, har de fleste lange tradisjoner. Men mange av dem er bare er kjent på
    27. mars 2009
  • 26 Mars 2009 - 01:00

    Fanatisk god pinot noir

    Det er ingen skrivefeil, men en beskrivelse inspirert av produsenten selv.
    26. mars 2009
  • 25 Mars 2009 - 01:00

    Billig rød chablis?

    Det gir kanskje ingen mening, men fakta er at denne pinot noiren har mange av de samme egenskapene som god chablis. Og så er den skikkelig rimelig.
    25. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 14:55

    Spar 40 prosent

    Så mye billigere er denne lekre toscanske vinen i taxfreebutikken.
    19. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 01:01

    Nok et kjempekjøp fra Rioja

    Vellagret og vellaget riojavin er alltid en glede å servere. Og disse er ekstra gode bekjentskap - til flotte priser.
    19. mars 2009
  • 18 Mars 2009 - 13:18

    Det kjølige Toscana

    Miniputten Chianti Rufina og den enda mindre Pomino utgjør den kjøligste delen av Chianti, og vinene skiller seg derfor ut ved å være friskere, slankere og mer parfymerte, men med svært godt lagringspotensial. Og på samme måte som olivenoljen derfra, som
    18. mars 2009
  • 18 Mars 2009 - 01:01

    Knallgod boksvin

    Denne spanske vinen er noe av det mest spennende som selges i boks.
    18. mars 2009
  • 12 Mars 2009 - 14:06

    Prisbombe for kjelleren

    Denne vinen er feilpriset, til glede for alle som vil fylle kjelleren med riesling av første klasse.
    12. mars 2009
  • 12 Mars 2009 - 01:01

    Godteri for voksne

    Disse rieslingene er rett og slett j... gode. De dekker hele behovet for karbohydrater - og litt til.
    12. mars 2009
  • 11 Mars 2009 - 10:01

    Rimelig forsmak

    Denne vinen byr på mye rieslingkarakter for pengene.
    11. mars 2009
  • 11 Mars 2009 - 01:01

    Magiske Saumagen

    Bernd Philippi, Weingut Koehler-Ruprecht tryller frem fantastiske rieslinger fra vinmarken med det lite romantiske navnet Saumagen, for øvrig det samme som områdets kulinariske spesialitet.
    11. mars 2009
  • 05 Mars 2009 - 01:01

    Knall chabliskjøp

    Chablis er ikke rimelig, men noen viner gir mer av alt for pengene. Og disse to går utenpå mye i samme prisklasse.
    05. mars 2009
  • 04 Mars 2009 - 01:01

    Sjokkbillig og rågodt

    Denne vinen er trolig det aller beste du finner til under hundrelappen på polet i dag.
    04. mars 2009
  • 26 Februar 2009 - 01:01

    Dolcetto i særklasse

    Denne vinen har beviselig et langt liv foran seg. Og dermed en veldig god kandidat for vinkjelleren.
    26. februar 2009
  • 25 Februar 2009 - 01:01

    Sjelden herlig italiensk

    Selv om denne vinen er sjarmerende deilig og anvendelig, kommer ikke Bivongi til å feste seg veldig i folks bevissthet. Til det er vintypen for sjelden.
    25. februar 2009
  • 19 Februar 2009 - 01:01

    Superdeilig vinterkos

    To gode portvinkjøp som skapt for kalde vinterkvelder foran peisen. Eller til en god dessert.
    19. februar 2009
  • 18 Februar 2009 - 01:01

    Herlig australsk

    Dette er australsk vin på sitt mest autentiske. Upretensiøs, ren og god frukt til knallgode priser.
    18. februar 2009
  • 12 Februar 2009 - 13:53

    Klassisk til knallpris

    En god bordeaux til drøyt hundrelappen er definitivt verd å ta med fra taxfree-butikken.
    12. februar 2009
  • 12 Februar 2009 - 01:02

    Deilig i rosa

    Selv om du ikke feirer Valentine, er denne rosa champagnen alltid et interessant bekjentskap.
    12. februar 2009