Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 14 Oktober 2015 - 13:45

    Dette blir høstens viltviner

    Cornasene fra Vincent Paris er svært vellykkete i 2013-årgangen. Og vil skape vinglede til mange høstmiddager i årene som kommer.
    14. oktober 2015
  • 13 Oktober 2015 - 20:11

    Er dette den neste Bocuse d’Or-vinneren?

    Christopher Davidsen fra Restaurant Søstrene Karlsen i Trondheim ble Årets Kokk 2015.
    13. oktober 2015
  • 13 Oktober 2015 - 13:45

    Californisk pinot på «billigsalg»

    Tatt i betraktning den høye dollarkursen og denne produsentens renomme er denne vinen utrolig rimelig.
    13. oktober 2015
  • 13 Oktober 2015 - 13:44

    Snart på nivå med (det beste fra) Burgund

    Det er ikke bare kvaliteten på pinot noir fra California som øker, også prisene er på vei oppover. Men fortsatt er det mye å spare på å gå over dammen. Denne trioen fra Anthill Farms leverer kvalitet på grand cru-nivå.
    13. oktober 2015
  • 13 Oktober 2015 - 13:40

    Julaften for ølnerdene

    Spesialpolutsalgenes ølhyller fylles opp med mye godt og ikke minst ettertraktet øl denne uka. Pass opp for spisse albuer i køen, for det er mange som jakter på de samme flaskene.
    13. oktober 2015
  • 13 Oktober 2015 - 02:27

    Alex Sushi har landets beste sushikokk

    Mark Jayson Subia som til daglig jobber på Alex Sushi i Oslo er aller dyktigst til å lage sushi i Norge.
    13. oktober 2015
  • 13 Oktober 2015 - 01:09

    Alle vil ha matkasser på døren

    Ole Martin Alfsen har overtatt middagslagingen for 30.000 familier.
    13. oktober 2015
  • 08 Oktober 2015 - 13:00

    Denne kaken må prøves

    Syrlig solbærmousse og nøttebunn er så godt at du ikke kommer til å nøye deg med ett stykke.
    08. oktober 2015
  • 07 Oktober 2015 - 13:45

    Disse rosevinene smaker enda bedre nå i høst

    Vi har virkelig fått smaken på rosevin, og det er ingen grunn til å slutte å nyte de rosa dråpene selv om vi skriver oktober.
    07. oktober 2015
  • 06 Oktober 2015 - 13:45

    Prøv dette knallkjøpet fra Piemonte

    Vi simpelthen elsker rødvin fra Piemonte. Denne har det som skal til for å bli en ny darling.
    06. oktober 2015
  • 05 Oktober 2015 - 10:12

    Dette blir sesongens hotteste grønnsak

    Blomsterkålen er en krysning av grønnkål og rosenkål, og alle kokkers nye favoritt.
    05. oktober 2015
  • 02 Oktober 2015 - 11:56

    Cognac kan drikkes også til maten

    Cognac kan både nytes til maten, brukes i maten, både i salte og søte retter, eller i drinker. Det er slik cognacprodusentene ønsker å videreutvikle denne tradisjonsrike drikken. Prøv gjerne en av disse oppskriftene.
    02. oktober 2015
  • 01 Oktober 2015 - 13:00

    Denne eplekaken vil du elske

    Syrlige epler og vaniljekrem er en nytelse fra ende til annen. Her har du oppskriften.
    01. oktober 2015
  • 01 Oktober 2015 - 09:01

    Det er ikke mange grand cru burgundere som er rimeligere

    Domaine-ene Jean Grivot, Anne Gros, Sylvain Loichet og de la Vougeraie er noen trygge navn fra den berømte, men ikke alltid like forutsigbare vinmarken Clos Vougeot. Løsningen ligger trolig i jordbruksmetoden, som ikke er helt uten utfordringer i denne te
    01. oktober 2015
  • 30 September 2015 - 13:45

    Denne vinen er laget av mannen bak Ch. Petrus

    Det er tid for bordeauxvin i glasset. Prøv denne prisgunstige godbiten som er signert en av de virkelige stjernene.
    30. september 2015
  • 29 September 2015 - 13:45

    Topp rieslingkjøp

    Denne rieslingen er i en klasse for seg. På alle måter.
    29. september 2015
  • 26 September 2015 - 10:00

    Alle skal med. Inviter til pizzadugnad

    Benytt høstferieuka til å lage mat sammen med barna - og til å vise dem en annen inngang til pizza enn frysedisken. Da kan de samtidig være med på favorittmiddagens utforming.
    26. september 2015
  • 25 September 2015 - 13:45

    Te med noe godt i passer perfekt nå

    Kombinasjonen av aromatisk roiboos-te og whisky er det du trenger akkurat nå.
    25. september 2015
  • 24 September 2015 - 13:00

    Tyttebær passer til mer enn trollkrem og kjøttkaker

    Denne desserten kommer til å få fart på seg. Oppskriften er veldig enkel.
    24. september 2015
  • 23 September 2015 - 13:45

    Slike argentinske viner har du ikke smakt før

    Denne produsenten gjør sine helt egne greier. Og lykkes veldig godt til å sette Mendoza på noe annet enn mainstream-kartet.
    23. september 2015
  • 22 September 2015 - 13:45

    Pinot noir behøver ikke koste skjorta

    Denne australske utgaven er supersjarmerende og så finnes den allerede i svært mange polhyller.
    22. september 2015
  • 19 September 2015 - 01:58

    By på en nydelig rett med breiflabb i dag

    Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.
    19. september 2015
  • 18 September 2015 - 01:00

    Han er Norges dyktigste servitør

    Marius Fidje Tjelta stakk av med soleklar seier i det første NM for servitører i Tromsø.
    18. september 2015
  • 17 September 2015 - 12:00

    Hell øl i browniedeigen, du vil ikke angre

    Det mørkeste ølet er en undervurdert ingrediens til sjokoladekaker som denne.
    17. september 2015
  • 16 September 2015 - 13:45

    Glemt perle er blant Italias beste viner

    Denne produsenten fra Vulture i Basilicata lager bare én vin, og den bør ikke forbli usmakt.
    16. september 2015