Bak Duck and Cover står den kompromissløse bartender Kasper Riewe Henriksen som siden 2013 har gitt københavnere et tilfluktssted hvor cocktails og ekstra godt brennevin kan nytes i lune og trygge omgivelser.
Det er kombinasjonen av akevitt modnet i portvinsfat, urtelikør og multer som sikret den svenske bartenderen Yvonne Tran seieren i drinkkonkurransen Linie The Journey.
Like før åpning var folkene bak Galt sikre på en ting, og det er at restauranten ikke skal ha et fasttømret konsept. Derimot veldig god mat gjennomsyret av ekte kokkehåndverk.
Det er faktisk ingen grunn til å være deprimert om høsten, i hvert fall ikke for en som er litt over middels interessert i mat og drikke. Med denne drinken setter du standarden.
Norske plommer er dyrisk gode, men ferskvare. Og når de mister litt av spensten, er de ikke like fristende. Det er da du skal bruke dem i en kake som denne.
En hyggeligere fritidspussel enn å bygge opp sin egen digitale kokebok skal du lete lenge etter. Hos oss kan du velge mellom 20.000 oppskrifter - i tillegg til din egne.
Siden februar har bryggerier møttes på Håndverkestuene i Oslo for å konkurrere om hvem som er best til å finne riktig øl til maten. Nå kan du teste dette hjemme. Her har du tre av oppskriftene du kan starte med.
Dette er de 11 beste boksvinene på polet akkurat nå. De gir deg like god kvalitet som flaskevin til 150 kroner, og koster bare en femmer mer per glass enn de dårligste boksvinene.
Red Velvet er populær blant ekte kakemonser. Her er en oppskrift som er vegansk men som smaker så godt at du ikke kommer til å bake annet etter å ha prøvd denne versjonen.
Fra september har Fontalloro kvalifisert seg til fast hylleplass i 69 polutsalg og dens svært overbevisende lillesøster i samtlige pol i hele landet. Det er svært godt fortjent.