Breiflabb:
Kutt fisken i passe biter. Krydre den med salt og pepper og svi den av på sterk varme 1 minutt på hver side. Stek den ferdig i ovn på 200 grader i 6-7 minutter.
Linseragu:
Bløtlegg linsene i kaldt vann i ca 30 minutter. Finhakk sjalottløk og fres de i litt olje til de er blanke. Tilsett linsene og fres dem lett, før du heller over kyllingkraft og kok på svak varme i ca 15 minutter til de er møre. Skrell eplet og skjær i små terninger, og la eplebitene trekke med de siste par minuttene. Rør i en god skje smør før servering.
Bacon vinaigrette:
Kutt bacon i 0,5 cm store biter og fres dem gyldne. Finhakk sjalotttløken og fres i litt smør til de er blanke. Tilsett olje, sitronsaft og bacon og litt finhakket gressløk helt til slutt.
Her får du sært så praktiske kokketips
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev