Salatbladene og wasabiertene konkurrerer om sprøheten, mens tartaren av ishavsrøye og avocadoen om mykheten.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Salatbladene og wasabiertene konkurrerer om sprøheten, mens tartaren av ishavsrøye og avocadoen om mykheten.
Bak ishavsrøya på fransk vis med dijonhollandaise, balsamicosirup og sesamsukkererter.
God sommerrett som kan lages både som forrett og hovedrett
Helsteking av fisk er kanskje den beste måten å tilberede den på siden smaken samles inne i fisken mens den varmebehandles. Med sausen vi foreslår og det deilig tilbehøret er det garantert en opplevelse.
Ishavsrøye er en veldig delikat og god fiskesort som med jevne mellomrom er å finne i fiskedisken. Har du selvfisket røye i fryseren, kan du selvsagt bruke det.
Ishavsrøye er en virkelig delikatesse. Når du lager den som fish'n chips og legger til rødbetesalat kan vi love deg at du kommer til å lage retten minst en gang til. Den smaker himmelsk og er enkel å lage.
Prøv å grille fisken hel og bevar alle de gode smakene. Du kan bruke makrell, ishavsrøye eller fjellørret slik som i denne oppskriften.
Gjør som italienerne, stek ishavsrøya med alt det gode de legger til på tallerkenen. Følg oppskriften, og du er garantert et herlig måltid.
En sandwich med kald ishavsrøye og en deilig dressing er et enkelt og velsmakende alternativ når du har dårlig tid eller skal på tur. Sven Erik Renaa har komponert retten.
I denne oppskriften får ishavsrøya smake på cognac. Deretter får den med seg morkler og mye annet godt før du legger den på tallerkenen.
Denne måten å grille ishavsrøye på har du kanskje ikke prøvd. Start dagen før og med enkelt tilbehør kan du servere et deilig måltid på 15 minutter.
Tander fiskefilet som den av ishavsrøye eller flyndre trenger veldig kort varmebehandling - og ikke så mye tilbehør for å blir en fest i munnen.
Denne oppskriften med ishavsrøye tar litt tid, men den lager seg nesten helt selv i ovnen ved lav temperatur.
Denne rette tar litt tid å lage fordi tomatbuljongen trenger 24 timer før den er klar til å møte ishavsrøya.
Ha røkt ishavsrøye i blomkålsuppen og du får en smaksopplevelse av de sjeldne.
Her skal du både panere og fritere fisken og chipsen. Og du skal lage en deilig rødbetesalat.
Tartar er du nok mest kjent med når den lages med kjøtt. Ishavsrøya egner seg ypperlig.