Denne oppskriften er komponert av den kjente mesterkokken Sven Erik Renaa.
Kok og rens ishavsrøye. Del opp i mindre biter-
Del rundstykkene, men ikke helt gjennom. Eller skjær hver brødskive i to. Fyll i ishavsrøye og brønnkarse.
Visp sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
Hell vinaigrette over fisk og brønnkarse og server sandwichen nylagd.
Tips: Dersom du ikke finner brønnkarse kan du også bruke ruccolasalat. Har du lagd sandwichen for å ta med i matpakken eller på tur, tar du med deg dressingen ved siden av og heller på rett før du skal spise.
Du kan også bruke laks og ørret av god kvalitet til denne sandwichen.
Se alt det lekre du kan lage med ishavsrøye
Slik skal ekte fish'n chips lages
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig