- Filetene deles i porsjonsstykker, 2 per person.
- Vend disse i pisket egg, så i melblanding med salt og pepper, og til slutt i pankomel.
- Fisken friteres ved 180 grader til de er gylne, ca 2 minutter.
- Løftes ut og legges på papir så eventuelt overflødig fett kan renne av seg. Saltes lett, om ønskelig.
- Chips: Potetene kuttes i tynne skiver, benytt helst en såkalt mandolin.
- Potetskivene skylles i kaldt vann og tørkes godt, før de friteres ved 180 grader til de er gylne, ca 1-2 minutter.
- Legg chipsen på et stykke papir når de er ferdige, så overflødig fett får renne av seg. Saltes lett.
- Rødbetesalat: Rødbetene rives eller kuttes i tynne strimler, kapers grovhakkes og has i en bolle.
- Tilsett øvrige ingredienser og bland godt. Smak til og sett kjølig frem til servering.