Ha godt med salt og pepper i buken på fisken. Stapp den med litt bladpersille og noen sitronskiver.
Legg noen sitronskiver bortover på underlaget. La dem overlappe hverandre litt. Legg godt med bladpersillekvister på toppen.
Legg fisken på og topp med flere persillegrener og sitronskiver.
Bruk en tjukk hyssing som har vært bløtlagt i vann og bind rundt fisken sånn at den holder sitronskivene og urtekvistene på plass.
Dette beskytter fisken og er med på å gi fiskekjøttet god smak. Brenner persillen seg litt, er det bare bra fordi det tilfører røyksmak.
Grill fisken på ganske høy, men indirekte varme med lokk i ca. 10-15 minutter på hver side.
Pisk sammen eddik, salt, pepper og olivenolje til en dressing og hell over agurken.
Bland godt og server til den grillede fisken.
Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen
Og her finner du veldig mange deilige grillretter
Mariner selv med disse gode marinadene
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig