I Karibia er de flinke å bruke krydder i maten, og det er det som kjennetegner denne retten. Den er både varmt og sterkt krydret, men om du er var, kan du redusere mengden
I Karibia er de flinke å bruke krydder i maten, og det er det som kjennetegner denne retten. Den er både varmt og sterkt krydret, men om du er var, kan du redusere mengden
Her starter du med et fersk lammelår som du skal henge før du begynner å lage retten.
Både kål og lam er viktige råvarer i den makedonske matkulturen. Akkurat som i den norske. Her er en litt spicy variant av den norske fårikålen hentet fra Makedonia.
Her har du oppskriften til en klassisk kinesisk rett med lam og mye annet snadder.
Dette er opprinnelig en rett som ble stekt nedgravd i jorden. Men den er like velsmakende om du lager den i ovnen hjemme.
Mansaf er en tradisjonsrik palestinsk-jordansk rett som kombinerer lammekjøtt, yoghurt og ris.
Lammefileten er den aller edleste delen. Det er ikke mye filet hvert dyr gir, derfor må vi spare delikatessen til de beste middagene. Så er du så heldig å ha selvplukket sopp i fryseren, er det dette du skal bruk den til.
Klassisk lammestek smaker ekstra godt i lammesesongen, men kan serveres hele året når fersk lam er å få tak i.
Har du forsøkt å marinere lammeribbe? Prøv denne oppskriften og du vil garantert gjøre det igjen.
Denne retten lager seg nesten selv i ovnen. I mens kan du gjøre andre ting som eksempelvis å gå en tur. Følg den enkle oppskriften
Denne oppskriften på fårikål fra Brasil er du helt nødt til å prøve. Faktisk med bacon.
Du må prøve denne oppskriften på lammestek. Med så mange gode smaker vi har lagt til kommer du garantert til å lage den en gang til.
Vi har verdens beste lam i Norge. Det er særlig i påskehøytiden vi lager gode lammeretter. Her er en spennende oppskrift på lammestek med ansjospesto.
Lammestek må ikke nødvendigvis stekes. Du kan også legge den i en gryte. Sett den inn i ovnen med rødvin, urter og grønnsaker.