- Skjær kjøttet i store terninger/stykker og bacon i små terninger.
- Stek bacon først og stek så lammekjøttet i fettet fra baconet.
- Ha over i en gryte og hell over vin og vann. Legg på lokk og kok opp.
- Del kålen i store biter og legg over kjøttet. La retten småkoke i ca. 45 minutter til kjøttet er mørt.
- Smak til med salt, pepper og allehånde.
- Legg kålen og kjøtt på serveringsfat og server sjyen ved siden av.
- Serveres med løkstekt ris.
- Løkstekt ris:
- Finhakk en løk og stek den gyllenbrun.
- Tilsett litt olje og ha i ukokt ris. La risen surre og bli blank sammen med løken i 3 - 4 min.
- Ha så på to kopper vann for hver kopp ris og kok opp.
- Kle grytelokket med et kjøkkenhåndkle og sett det på gryten. La risen trekke i ca. 20 minutter.