Restene av påskelammet trylles fram til saftig og smaksrik kebab med denne enkle oppskriften.
Restene av påskelammet trylles fram til saftig og smaksrik kebab med denne enkle oppskriften.
Lammekoteletter er ypperlig grillmat. En deilig frisk dressing må selvsagt til, og oppskrift til det hele finner du her
Slik lager du lammekoteletter og potetmos med smak av urter og hvitløk. Raskt å steke. Dermed middagen snart på bordet.
Dette lammespydet er uhyre enkelt å lage, men ikke mindre smaksrikt av den grunn. Prøv denne oppskriften.
Til denne retten kan du lage alt fra bunnen av, eller du kan velge halv- eller helfabrikata fra butikken. Men det er ingen tvil om at om du lager tzatzikien selv så blir det aller best.
Denne oppskriften kommer opprinnelig fra Nordland og finnes i mang en bestemors håndskrevne kokebok.
Du kan fint bruke lammekjøttdeig
Disse lammespydene kommer ingen til å motstå. Du marinerer de selvfølgelig.
En nydelig gryterett med eksotiske krydder. Smaker godt en kald vinterdag.