Pai med juleskinke og rødkål
Fremgangsmåte
Kle en paiform med paideigen.
Skjær juleskinken og rødkålen i fine strimler. Stek det raskt i en stekepanne i olje til kålen begynner å bli myk. Bland inn honningen.
Legg blandingen i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell det over paien og strø over osten.
Stekes midt i ovnen i 20 minutter ev 225 grader.
Her er mange deilige pairetter
Tips:
Du kan også ha i purre eller løk i skiver eller også kokte poteter i skiver for mer smak.
Paideigen lager du enkelt selv
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 295.00 kr Basisutvalget87 POENG
-
83 POENG