Surmelken ble tidligere brukt mye som marinade. Det gir god smak til lammesteken, og forlenger også holdbarheten på kjøttet. Denne retten må du planlegge i god tid, den skal nemlig marineres i kjøleskapet en hel uke!
Surmelken ble tidligere brukt mye som marinade. Det gir god smak til lammesteken, og forlenger også holdbarheten på kjøttet. Denne retten må du planlegge i god tid, den skal nemlig marineres i kjøleskapet en hel uke!
Spar en grankvist til denne lekre lammeretten. Du bør absolutt prøve lammeskank med gran. En spennende smaksopplevelse. Her er oppskriften.
Du må prøve denne retten med lammelår. Det skal selvfølgelig på grillen. Vi gir deg også oppskriften på ratatouille og hvordan du skal tilberede couscous.
Lammesteken må få godgjøre seg lenge i ovnen. Der får den smak av rosmarin og hvitløk. Så gir den et annet sausefølge enn vanlig.
Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.
Denne oppskriften på lammestek med rødvissaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.
Lammestek er smakfullt, saftig og mørt. Følg denne oppskriften og du vil opplagt bli søndagens suverene vinnere uavhengig av sportsgren.
Denne oppskriften på lammestek med ovnsstekte grønnsaker og sjysaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.
Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter. Her er den tradisjonelle oppskriften.
Denne måten og tilbered lammelåret på må du prøve enten lettsaltet, røykt eller urøykt med bakte gulrøtter og potetpuré.
Norsk lam er en fantastisk råvare som vi kunne ha spist mer av. Prøv denne deilige oppskriften der øl er med å øke smaken betraktelig.
Denne retten kommer fra Portugal. Portugiserne elsker smakfull mat, med masse varierte krydder i. Her er en med lam.
Det er mange spennende ingredienser i denne retten med utbenet lammelår med byggrynsalat. Den er litt tidkrevende, men ikke vanskelig. Vi viser deg hvordan.
Gi lammesteken litt annen krydring enn det du er vant med. Det er en gammel kjenning i form av Jägermeister som gir det lille ekstra.
Lam er nam, og for de virkelig store hyggestundene rundt middagsbordet. Her får du oppskriften på provencalsk lammestek.
Drøm deg bort til varmere strøk sammen med denne greskinspirerte gryteretten.
Her har lammekjøttet erstattet storfekjøtt i en fransk klassiker, boeuf bourgignon.
Her har du oppskriften til en klassisk kinesisk rett med lam og mye annet snadder.