Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter med torsk
I denne oppskriften er skreien posjert i melk. Det gjør den enda hvitere og mildere i smaken. Om du ikke kan bruke melk, prøv gjerne med en erstatning som havremelk.
Prøv Torsk Pommes Anna med rødvinsaus, sellerirot, jordskokk og gulrot. Selleriroten setter en egen og deilig smak på oppskriften. Her er den.
Med skrei til middag blir det fest selv midt i uka. Dagens enkle oppskrift gjør ekstra stas på denne fantastiske råvaren.
Server ovnsbakt skrei med middelhavssmaker. Hvitløk og tomat hører selvfølgelig med. Kjapt å lage og smaker fortreffelig.
Alle liker fisk hvis de bare får den servert på rett måte. Det gjelder til og med lettsaltet torsk. Som egentlig er en sterkt undervurdert råvare. Her i tomatform.
Denne oppskriften er en av de mest barnevennlige som finnes. Et supert alternativ midt i uka.
Her har vi hentet inspirasjon fra Englands tradisjonelle fish´n chips. Denne versjonen har ertepuré og sitronbåter som tilbehør.
Det blir full fest selv på en hverdag med denne veldig tradisjonelle oppskriften med fersk torsk med bacon og gulrotstuing.
Vil du gjøre torsken festfin skal du følge denne oppskriften. Vi har brukt vakuumpakket torskeloin. Torskefilet fra fiskedisken eller fryseren fungerer utmerket.
Det finnes mange ulike oppskrifter på plukkfisk. Denne utgaven er laget med lettsaltet torsk og toppet med sprøstekt bacon. Her er oppskriften.
For mange er torsk toppen av lykke, og det er ikke rart når du får den servert slik som her med søtpotetpuré og asparges.
Dette er fiskemiddag som gir mersmak. Når torsken får følge av pesto, hvitløk og ost, blir det fest selv midt i uka med fiskegrateng.
Dette er nam nam. Oppskriften Pannestekt skrei med erter og hollandaise er signert en av Norges aller beste kokker Kari Innerå.
Her får du en oppskrift som tar torsken til nye høyder. Fisken får følge av burgundersaus. Det blir et festmåltid.
I denne bacalao-oppskriften har vi erstattet klippfisk med torskefilet, og aller helst ryggfileten. Dermed blir retten både enklere og rimeligere å lage. Garantert at det ikke går utover smaken.
Denne deilige retten med torsk og at det gode tilbehøret lager du på 30 minutter. Potet- og sellerimos og rødvinssaus passer ekstra god til.
Trå til med denne oppskriften på et ekstra godt måltid med skrei med sprøstekt skinn og en farlig god rødvinssaus.
Klassisk torsk med Sandefjordsmør, like god hele året, både til hverdags og til fest.