- Skjær torsken i serveringsstykker, tomat og squash i skiver, purre i ringer og brokkoli i små buketter.
- Smør en ildfast form og legg skiver av squash og tomater i formen. Dryss litt salt over.
- Forvell purre og brokkoli i 30 sekunder i kokende vann. Hell av vannet (ta vare på det) og legg grønnsakene i formen.
- Legg fisken over grønnsakene. Tilsett kokevannet, fordel smøret over fisken og dekk formen med aluminiumsfolie.
- Bak formen midt i ovnen ved 180 grader til den er ferdig - ca. 12 minutter.
- Fjern folien, sett varmen opp til 200 grader.
- Ta ut formen og dryss ost over fisken.
- La formen stå i ovnen til osten begynner å smelte og får farge, men maks 6 minutter.
- Dryss over finklippet frisk dill.
- Server retten med brød, pasta eller kokte poteter.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene