Sett stekeovnen på 200 grader.
Skjær torsken i serveringsstykker.
Skrell potetene og skjær dem i tynne skiver. Det er klart lettest med mandolin men ostehøvel, potetskreller eller rivjernets skivekniv kan også brukes.
Skjær løken i tynne skiver, og hakk hvitløken.
Del chilien i to, skrap ut frø og skillevegger. Finhakkes.
Hell olje i en ildfast form, og legg i et lag poteter og løk. Dryss på litt salt. Men vær forsiktig om fisken er salt.
Legg fiskestykker over og et nytt lag med poteter og løk. Fortsett til alt er brukt.
Hell over de hakkede tomatene og legg tomatskiver på toppen.
Bakes i ovnen i ca. 40 minutter.
Tips: Du kan også bruke fersk torsk i denne retten. Da må du justere saltmegden deretter.
Se våre andre oppskrifter med skrei
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig