Strø grovt havsalt på den ene siden av fisken og la den ligge i ca 20 min.
Skyll av saltet, tørk fisken og krydre den med nykvernet pepper og litt salt.
Kjør oliven, ansjos, flatbladpersille og olivenolje i en blender.
Tilsett nykvernet pepper.
Stek i 2 minutter på hver side. Ha i usaltet smør og øs dette over fisken i et par minutter.
Legg på lokk og la hvile i ca 5 minutter.
La det surre i 1 - 2 minutter.
Legg tomatene på to tallerkener med fiskestykkene oppå.
Server med tapenade og pynt med bladpersilleblader.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange flere oppskrifter med skrei og torsk
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig