Deilig norsk laks faller garantert i smak. Her med nypotet, nykål og rømmesaus. Med denne retten blir alle rundt middagsbordet meget godt fornøyd.
Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
Deilig norsk laks faller garantert i smak. Her med nypotet, nykål og rømmesaus. Med denne retten blir alle rundt middagsbordet meget godt fornøyd.
Server gjerne laksen med en rå kjerne, eller som her bare stekt på en side - da får du frem all den deilige smaken i fisken.
En lekker og krydret lakesrett signert en av Norges kokkelegender, er som skapt for festmenyen.
Laks kan du bruke til mange retter. Her er en veldig enkel oppskrift der du marinerer den i soyasaus og ingefær og griller den lett.
I dag er det ørret som skal tilberedes, og du må gjerne benytte utegrillen til formålet.
Følg denne oppskriften som har mange ingredienser, men når du først har laget dette en gang, blir du hekta og da går det som en lek neste gang.
Faktisk en veldig gammel oppskrift som du kan gjenoppta med stort hell. Vi kan love deg at du kommer til å lage retten flere ganger.
Retten klarer seg utmerket godt med bare torsk og salsa verde. Men kjører du løpet helt ut, blir du rikelig belønnet.
Her får røya følge av både gnocchi, salviesmør og ristet sopp. Alt lager du til selv.
Gjør som italienerne, stek ishavsrøya med alt det gode de legger til på tallerkenen. Følg oppskriften, og du er garantert et herlig måltid.
Denne retten er komponert av den prisbelønte kokken Kari Innerå. Den tar litt tid å lage, men det vil du ikke angre på.
Denne retten smaker fantastisk godt.Når den kjære fisken får følge av så mye godt garanterer vi at du vil lage den flere ganger.
Laks som så vidt er stekt - ofte kalt tataki - inspirert av Japan - får her enkelt men godt tilbehør av grillet squash.
Du kan lage herlig sashimi med bare ørret og litt tilbehør som wasabi, soyasaus og syltet ingefær. Vi forteller deg hvordan.
San Jeok er den tradisjonelle koreanske retten der kjøtt, fisk og grønnsaker tres på spyd og grilles over grillkull.
Denne oppskriften er en fin måte å utnytte deler av laksen som noen til og med hiver i søpla.