Legg fiskestykkene i en ildfast form, hell sitrussaft over fisken til den når ca. ¼ opp på stykkene. Smør deretter et jevnt lag honning på toppen av fiskestykkene, dryss på godt med sitronpepper over.
Trekk aluminiumsfolie over formen og sett midt i ovnen på 100-150 grader ca 10 - 15 minutter. Nå dampes fisken i sitrussaften.
Mot slutten av steiketiden ta av aluminiumsfolien, skru på grillelementene og skru opp termostaten til 200-225 grader. Dette for å få en fin steikeskorpe.
Bakes i ovnen litt før fisken til potetene er gjennomstekte. De siste fem minuttene i ovnen har du over en osteskive på hver av potetene.
Riv agurken i skiver med en ostehøvel, legg de i en form. Bland eddik, salt og pepper i et glass, rist sammen og heller over agurken. Settes kjølig til servering.
Når fisken er ferdig stekt, siler du av litt av sitrussaften og tilsetter sausen rett før servering.
Server fisken med Hasselback-poteter, sausen, agurk og rømme.