Tander fiskefilet som den av ishavsrøye eller flyndre trenger veldig kort varmebehandling - og ikke så mye tilbehør for å blir en fest i munnen.
Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
Tander fiskefilet som den av ishavsrøye eller flyndre trenger veldig kort varmebehandling - og ikke så mye tilbehør for å blir en fest i munnen.
Å lage et sprøtt lokk på fisken før du baker den bevarer saftigheten i fiskekjøttet. For ekstra kick kan du tilsette chilipulver eller revet sitronskall. Eller det krydderet du liker best.
Tyttebærsyltetøy og laks passer godt sammen. Syltetøyet skal bruke til å marinere fisken med. Og når du er ferdig med å lage retten kan vi love deg at det smaker deilig.
Det skal ikke mye til før du kan servere deilig rakefisk til deg og gjestene dine.
Det er slik du kan få laksecarpaccio servert i Thailand. Smaker herlig
Denne retten må du bare prøve deg på. Her er både spennende smaker og knasende sprøhet som matcher den milde laksen godt. Med den spicy rømmekremen blir retten en fulltreffer for alle rundt bordet.
Når du blander røykt ørret til en tartar, får du fram den gode smaken enda bedre.
Denne retten med syltet laks lager du på 30 minutter. Med alt det deilige tilbehøret kommer du til å score mange poeng rundt bordet.
Laks i wokpanne er middag i en fei, og du lager str-fry-sausen enkelt selv.
En veldig enkel, men velsmakende kombinasjon som denne er alltid velkommen til middags.
Denne retten med laks har masse smak. Det kommer selvfølgelig at vi har brukt krydder som er mye brukt i Kina.
Denne retten kan du forenkle ved å kutte ut sausen hvis du har dårlig tid. Skal du bruke den i festlig lag, må du ha den med.
Denne lettvinte måten å tilberede ishavsrøye på, setter fart på smaksløkene.
Ishavsrøye er en fisk som passer til mange deilige retter. Her er en oppskrift med dill og timiansaus som løfter middagen enda et hakk.