- Krydre fisken og vend skinnsiden i mel. Varm opp en stekepanne på høy temperatur, ha i olje og la denne bli varm.
- Legg i fisken, skinnsiden ned, og tilsett smøret. La det steke et minutt før du skrur ned litt for varmen. Stekes videre i ca 2 minutter, litt avhengig av tykkelse. Fisken skal være god og sprø på skinnsiden og varmen skal nesten ha trukket helt gjennom fisken, men det er fint om den er en anelse rå ytterst på kjøttsiden. Dersom fisken skal være helt gjennomstekt snues filetene de siste 20-30 sekundene.
- Anrettes med skinnsiden opp.
- Gnocchi:
- Kok potetene i usaltet vann, sil av når de er møre og la de dampe godt fra seg. Mens potetene er varme presses de gjennom en potetpresse eller en sikt.
- Jobb inn eggeplommer, hvetemel og parmesan, for hånd eller i en kjøkkenmaskin, til en jevn masse som ikke klistrer. Smak til med salt og pepper.
- Rull lange, tynne pølser som deles opp i små biter på størrelse med kirsebær.
- Kokes i godt saltet vann. Når de er ferdige stiger de til overflaten. Løft ut og la de tørke litt før servering. Gnocchi kan kokes i forveien, kjøles ned og stekes opp igjen rett før servering.
- Ved anretning drysses litt revet parmesan over og gjerne litt kvernet sort pepper.
- Ristet sopp:
- Fres sjalottløk blank i smør, før sopp tilsettes. Skru litt ned for varmen og stek soppen gylden mens du stadig rister på panna.
- Smak til med salt og pepper, og ha i bladpersille rett før servering.