Følg denne oppskriften som har mange ingredienser, men når du først har laget dette en gang, blir du hekta og da går det som en lek neste gang.
Følg denne oppskriften som har mange ingredienser, men når du først har laget dette en gang, blir du hekta og da går det som en lek neste gang.
Amerikanerne er kanskje mest kjent for å grille store kjøttstykker, men de er også glad i fisk. Og ørret er perfekt til grilling.
Her kombineres tre typer laks med fyldig avokadokrem på brød som pigges opp i brødristeren. Ekstra luksus er det med lakserogn på toppen
Fisk egner seg også godt for grilling, og beholder du skinnet på, som her, blir fiskestykkene langt enklere å hanskes med.
Med bare litt reker, gravlaks og yoghurt - selvsagt i tillegg til grønt som agurk, salat og eple får du her en oppskrift som er kjapp å lage.
Laks er kjempegodt på grillen men kan fint lages i stekepanne. Med pasta og fennikel blir den sublim. Her er den enkle oppskriften
Denne retten kommer garantert å bli en ny favoritt for deg også. Masse smak og sprø tekstur er forklaringen.