Røkelaks og nypoteter er smaken av norsk sommer. Her på en litt annen måte med blåskjell og posjert egg.
Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
Røkelaks og nypoteter er smaken av norsk sommer. Her på en litt annen måte med blåskjell og posjert egg.
Denne oppskriften må prøves. Røye laget som Saltimbocca pluss alt det gode tilbehøret blir til en fest.
Laks og rømme kan serveres på mange måter - her er en som mange vil like.
Røkt og tørrsaltet laks med tzatziki må du prøve.
En pakke røykelaks topper en frisk salat med fennikel og annet "smågodt".
Ved å marinere gravlaksen i rødbeter, får du et fint fargespill samtidig som smaken dreier seg i mer fruktig-jordlig retning.
En lett, men likevel mettende rett får du med råmarinert laks med skjørost og solsikkekjerner.
Denne retten kommer garantert å bli en ny favoritt for deg også. Masse smak og sprø tekstur er forklaringen.
Prøv pulled laks på grillen Det blir sikkert din nye grillfavoritt. Denne retten er saftig og har mye smak.
En klassisk rett som posjert laks blir ekstra god på denne måten.
Poke er Hawaiis svar på ceviche og kommer i mange kreative varianter. Faste ingredienser er likevel fersk sjømat, chilisaus, soyasaus og sesamfrø.
Pokè bowl eller Pokèbolle er for mange den nye sushien og en stor konkurrent til fredagstacoen. Her kan hele familen trikse og mikse og lage sin egen favoritt. Raskt og lage, utrolig godt og næringsrikt.
Overrask alle rundt bordet med å servere pizza med laks og kamskjell.
Med en topping av pesto og kapers blir fisken ekstra god. Og appelsinkokte gulrøtter er prikken over i-en.
Dett er en spennende måte å tilberede grillet laks på. Smaker delig.
Denne pepper- og hvitløksmarinert lakseretten må du virkelig prøve.