En enkel, liten og delikat salat med reker er hva vi kan friste med. Reker smaker alltid godt, og med appelsin og basilikum topper det seg.
En enkel, liten og delikat salat med reker er hva vi kan friste med. Reker smaker alltid godt, og med appelsin og basilikum topper det seg.
En deilig rette med denne utrolig gode fisken er det du skal servere. Her er oppskriften.
Blåskjell kan fint dampes i øl. Hvilken type avhenger av smak og ønsket stil. I denne oppskriften tilsettes lyst øl eller syrlig øl som gir en middels fyldig lett bitter eller frisk smak.
Her får ørreten besøk av ris på ekte vietnamesisk vis. Du kan glede deg.
Varmebehandlede østers er lettere å introdusere enn rå utgave. Så smaker de da også veldig godt, enten du velger den enkle versjonen eller Rockefeller som er gratinerte østers.
Det er mye enklere enn du tror å servere disse lekre bløtdyrene. Bar følg vår oppskrift.
Denne lettvinte måten å tilberede ishavsrøye på, setter fart på smaksløkene.
Med vinterens største mirakel, skrei, kan vi leke oss med både tilberedning og drikketilbehør. Her får du oppskriften med lever og rogn.
Denne retten må du prøve. For her får kveita følge av mye godt som alle rundt bordet vil glede seg over.
Denne torskeretten er inspirert av en italiensk klassiker, osso bucco, som lages med kalveskanker som får lang tid i ovnen. Det trengs ikke om du bruker torsk.
Fiskegratengen lager du enkelt selv med den luftige ostesausen.
Du kan med helle blande torsk og stekte pølser. Synes du det høres rart ut? Gi denne oppskriften en sjanse og du vil garantert lage retten minst én eller flere ganger til.
Bruk utvannede spekesildfileter eller kryddersildfileter til disse rettene som sammen gir et riktig så smaksrikt måltid.
Ishavsrøye er en fisk som passer til mange deilige retter. Her er en oppskrift med dill og timiansaus som løfter middagen enda et hakk.
Når du blander røykt ørret til en tartar, får du fram den gode smaken enda bedre.