- Tomatolje:
- Bland tomatene med oljen og smak til med salt og pepper.
- Breiflabb: Dryss salt og pepper over breiflabbkotelettene og stek dem i panne.
- Mangold/spinat: Kok opp litt vann med smør og salt og la mangold- eller spinatbladene få et raskt oppkok så de faller sammen.
- La de renne av seg før de legges på varme tallerkener sammen med fisken.
- Blomkålkrem:
- Del blomkålen i buketter og ha dem i en kjele. Hell over vann til det dekker.
- Kok til bukettene er møre. Hell av kokevannet.
- Varm opp fløten. Mos blomkålen for hånd eller kjør den i foodprosessor med mesteparten av matfløten, smør og Snøfrisk.
- Tilsett mer matfløte til konsistensen blir passe. Smak til med salt og pepper.
- Ovnsbakte poteter:
- Sett stekeovnen på 175 grader. Skrubb potetene godt, del dem i båter og vend dem i olje. Dryss salt og pepper over. Stek dem i stekeovn ved ca. 20 - 25 minutter.
- Servering: Pynt fisken med friske urter og drypp tomatoljen rundt. Server med blomkålkrem og ovnsbakte poteter.