Utrolig enkel og kjapp middagsmat. Torskefilet og hardkokte egg er en velsmakende kombinasjon sammen med purre og tomat.
Utrolig enkel og kjapp middagsmat. Torskefilet og hardkokte egg er en velsmakende kombinasjon sammen med purre og tomat.
Her får laksen fransk følge med dijonsennep og grønne bønner - og norske epler. Når du gratinerer laksen, lager den seg selv.
Denne seioppskriften deltok i NM form amatørkokk i 2006, og er sendt inn av Jeanette d`Orleans Strandebø fra Asker. Denne må du virkelig prøve.
Glem å bestille takeaway og lag din egen Thai Red Curry hjemme. Denne klassiske retten tar det bare 15 minutter å lage, og den gir virkelig smaksløkene noe å bryne seg på.
Å lage sin egen gravlaks er enklere enn du tror, og retten er en selvfølge på et hvert koldtbord eller til en fest midt i uka. Her er oppskriften.
Tander fiskefilet som den av ishavsrøye eller flyndre trenger veldig kort varmebehandling - og ikke så mye tilbehør for å blir en fest i munnen.
Lag et thai inspirert måltid med norske råvarer - og skap en fryd for smaksløkene.
Mange har uer som sin favorittfisk. Med denne deilige rettet forstår du hvorfor.
Fisken kan stekes med eller uten skinn. Den kan også grilles. Smaken sitter i tilbehøret av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine.
Legg fisken i en form og du kan trylle frem denne deilige retten med torsk eller skrei. Følg oppskriften og du er garantert suksess.