Gi blåskjellene en klunk cognac og de vil smake fantastisk. Følg vår enkle oppskrift.
Torsk fra fiskedisk eller fryser får en litt uvant karakter når den serveres med en sursøt saus.
Dette er spennende måte å tilberede torsken på. Reker og ris og mye annet snadder setter smak du vil sette pris på.
Denne oppskriften med torsk gjør at barna vil elske den. Også de som synes fisk ikke er godt.
Lag denne retten der det faste fiskekjøttet av skrei blir pakket inn i myke friskere og skarpere smaker. Det er en god match. Det blir det sikkert over middagsbordet også.
Bacalao på italiensk betyr masse gode smaker. Denne oppskriften er en tradisjon fra Liguria.
Slik har du kanskje aldri tilberedt breiflabb. Det må du absolutt prøve.
Denne spanske tapasretten smaker fortreffelig nystekt med et glass manzanilla.
Denne retten er komponert av kjøkkensjefen på restauranten 4 Roser i Harstad.
Denne retten smaker fantastisk godt. Sprøstekt torsk på like sprø og frisk salat.
Nå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.
Denne retten er en tradisjonsrik norsk middagsmat du kjenner igjen fra barndommen. Server klassikeren rykende varm med råkost og kokt poteter.
Det er ingen heksekunst å lage en deilig blåskjellgryte. Følg denne enkle oppskriften og du kan snart servere.
Kveitefilet som bakes eller grilles smaker fortreffelig med gode grønnsaker.