Del seifileten i fire like store deler på langs. Gni inn med sitronsaft og salte og pepre.
Fjern skall og sten fra mangoen, snitt den opp i strimler og bland med med hakket fersk chili, tvist litt sitron over og bland forsiktig.
Stek pancetta-skivene brune.
Legg seifiletene utover et brett, legg på mango- og chiliblandingen og rull sammen. Legg et bånd med stekt Pancetta rundt seifiletene og fest med en cocktailpinne i tre.
Skrell jordskokken, del den opp i biter og kok i melken til den er mør. Hell av melken, la den dampe av litt, ha i smør, fløte og trøffelolje mens du moser med en stavmikser. Salte og peppre.
Snitt et kryss i tomatene og legg de i kokende vann i ca 1 min. Ha de over i en bolle med iskaldt vann. Flå tomatene, del dem i to og fjern innmaten og stilkfestet. Skær tomatene i avlange skiver. Legg skivene i aliminiumsfolie, hell olivenolje over, strø med sukker, salt og pepper. Stekes i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Fisken bakes i ovn ved 200 grader i ca. 10 min.
Server fisken med litt Parmesan på toppen av mango/chili blandingen, jordskokkpure i en sirkel rundt og de bakte tomatskivene langs ytterkanten av jordskokkspureen.
Se alt du kan lage med sei - det er slett ikke bare hverdagsmat
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig