Kypriotisk påskebrød, eller soureki, er navnet på det tradisjonelle søte påskebrødet som bakes i Hellas. Her er oppskriften.
Kypriotisk påskebrød, eller soureki, er navnet på det tradisjonelle søte påskebrødet som bakes i Hellas. Her er oppskriften.
Alle liker hjemmebakt brød! Her gir vi deg oppskriften på et brød som er lynkjapt lage. Deigen trenger ikke heve seg.
Bak et olivenbrød som smaker perfekt som følge til mange retter. I dette brødet har vi tilsatt soltørkede tomater og krydderurter. Det gir en helt spesiell smak.
Har du brødrester til overs? Da kan du lage disse godbitene som egner seg ypperlig som tilbehør til suppe, salat eller en god pastarett.
Dette brytebrødet er perfekt som en snack ved siden av spekeskinke eller som tilbehør til en grønnsakssuppe.
Lag en skikkelig morsom påskekurv som du kan sette på frokostbordet. Bare følg oppskriften så blir den også deilig.
Har du bakt brød i en krukke før? Det må du prøve med denne oppskriften som gir deg rosmarinbrød.
Bak et brød helt uten gjær. Du bruker surdeig, rug og spelt og andre gode ingredienser og får et godt grovt brød. Her er oppskriften.
Server noe som virkelig overrasker ved siden av forretten eller hovedretten. Kuvertbrød som er røde. Her er den enkle oppskriften.
Dette er brødet er raskt å bake for det skal ikke heve. Du skal nemlig bruke bakepulver. Du skal ha I solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.
Brød med gulrot og poteter blir saftig og godt. Husk å kna deigen godt og la den få god tid til å heve seg.
Pariserloffen er tilbake for fullt etter at den var veldig på 70- og 80-tallet. Loffen er luftig og spør samtidig. Passer utmerket ved siden av skalldyr, Gjerne også til supper og salater. Her er den enkle oppskriften.
Disse luftige rundstykkene er enkle å lage av fint hvetemel, vann, salt og gjær. De smaker aller best nybakte med pålegg, eller til middag.
Det er enkelt å lage ditt eget hvitløksbrød. Bare følg den enkle oppskiriften.
Vann og mel er utgangspunktet for å lage en surdeig. Framgangsmåten som beskrives her er profesjonell og krever god tid og gode råvarer.
Dette sveitsisk bondebrød passer veldig godt til supper og salater. Du skal også prøve det nybakt til kvelds med smør og brunost på. At du bruker rugmel gjør det ekstra saftig og holder seg ferskt lenge.