Bland alle ingredienser, men hold igjen 1 dl vann til senere i elteprosessen.
Kjør deigen i ca. 3 minutter på sakte fart. Øk deretter hastigheten og kjør deigen i ca. 6 minutter. Dersom du ikke har kjøkkenmaskin, kan du elte deigen godt for hånd.
Tilsett den siste dl med vann litt etter litt i små mengder. Deigen skal være smidig og ha en blank overflate.
Dekk bollen med plast eller et klede, og la heve til dobbel størrelse, ca. 1, 5 time.
Del deigen i 24 like store emner, og trill dem til runde kuler. La hvile i 20-30 minutter.
Trill kulene til rundstykker. Legg rundstykkene på stekeplate kledd med bakepapir og etterhev til nesten dobbel størrelse.
Overrask med spennende rundstykker
Vi har flere fristende oppskrifter på rundstykker
Og vi har flere fristende oppskrifter på scones
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig