OBS! Skal settes i kald ovn
Varm melken til den er fingervarm og rør ut gjæren i den.
Tilsett de øvrige ingrediensene og elt deigen lett sammen til den er passe fast og smidig.
Fordel deigen i langpannen (ca 18x25 cm) som er dekket med bakepapir, og sett den i kald ovn. Sett på ovnen til 225 grader og bak i ca 20 minutter.
Skjæres i så store ruter du ønsker når det er ferdig.
Tips: Dette spesielle og smaksrike brødet skal ikke heves og er derfor svært raskt å lage.
Alle kan bli en dyktig brødbaker
Er du klar for å prøve surdeig?
Brød kan bakes i krukke - må prøves
Dette brødet er som et måltid i seg selv
Ost i loffdeigen gir ekstra smak
Dette kan bli din nye grovbrødfavoritt
Rug og spelt gir maksimalt med smak
Se alle våre andre gode brødoppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig