Bland mel og salt. Rør gjæren ut i lunken melk og ha i olje.
Tilsett resten av ingrediensene og bland alt til en jevn deig. La den heve til dobbel størrelse.
Kok eggene i 5-7 minutter. Avkjøl dem og ta av skallet.
Del deigen i 10 emner og trykk dem flate. Legg på et egg og trekk deigen over. Legg rundstykkene med skjøten ned mot platen.
Etterhev i ca. ½ time og stek dem midt i stekeovnen ved 250 grader i ca. 15 minutter.
Del rundstykkene og server med for eksempel spekeskinke, bacon eller kaviar.
Overrask med spennende rundstykker
Vi har flere fristende oppskrifter på rundstykker
Og vi har flere fristende oppskrifter på scones
På jakt etter flere oppskrifter med egg? Sjekk her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig