Poteten gjør seg godt i både varme og kalde supper, og fungerer både som en jevner og gir ofte mer mat til suppen. Derfor skal du prøve denne franske grønne potetsuppen.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Poteten gjør seg godt i både varme og kalde supper, og fungerer både som en jevner og gir ofte mer mat til suppen. Derfor skal du prøve denne franske grønne potetsuppen.
Til denne retten kan du lage alt fra bunnen av, eller du kan velge halv- eller helfabrikata fra butikken. Men det er ingen tvil om at om du lager tzatzikien selv så blir det aller best.
Burger er kanskje ikke det du forbinder med Hellas' gode kjøkken. Med denne burgeren har vi tatt oss noen friheter og rappet inspirasjon fra ferielandet.
Hjemmelaget stikkelsbærmarmelade får bein å gå på når den fyller disse kakene.
Denne sausen egner seg veldig godt til biffsandwich, og ypperlig på et bord med fondue eller grillmat.
Dette er familiens wok-favoritt! Enkel å tilberede, men ikke enkel i smak. Grønnsaker, ingefær, hvitløk og hakket koriander gir den herlige og eksotiske smaken.
Nydelig risotto med høstens kantareller, god som en rett i seg selv eller som tilbehør til kjøtt
Denne salaten er både mettende, fargerik og godt krydret, men ikke for sterk. Akkurat passe faktisk.
Slik lager du deilig fruktsyltetøy med epler, plommer og pærer. Bare følg den enkle oppskriften og du har syltetøy til neste sommer.
Her får hvalbiffen følge av så mye godt at alle du serverer denne retten til vil ha mer.
Etter et godt måltid smaker en liten porsjonspai som denne perfekt som dessert.