Sett ovnen på 200 grader.
Ha krabbekjøttet klart
- Rens og finhakk løken, skjær paprikaen i strimler og soppen i skiver.
- Skjær et kryss i toppen av tomatene og legg de i kokende vann noen få sekunder og flå de. Ta ut innmaten av tomatene og del de opp i terninger.
- Ha litt margarin i en panne og surr grønnsakene over middels høy varme til de er myke. Strø over hvetemel og bland godt før du tilsetter fløten og lar det koke inn til det begynner å tykne.
- Rør inn krabbekjøttet og smak til med salt og pepper.
- Ha blandingen over i en godt smurt ildfast form, strø revet ost og mandelflak over. Stekes til osten er gylden (10-15 min).
Serveres med en frisk salat, brød og smør.
Lyst til å lage en annen rett med krabbe? Vi byr på mange andre
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig