Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.
Vis meg en som ikke liker riskrem. Spesielt når den serveres på denne måte.
Steinbit er en fiskesort som også fiskevegrere kan like. Men får du ikke tak i steinbit, kan du godt bruke torsk, lysing, sei. At fisken er mager, er en fordel siden det er hele poenget med å spekke.
Denne oppskriften er fra kokeboka "Jamies Italia". Den må du prøve. Det tar deg 15 minutter.
Denne stappen lager du veldig enkelt selv. Stappen passer god til til pinnekjøtt og andre stekte og røkte kjøttretter.
Når du skal lage rulade av fisk er det viktig at du bruker en fisk som holder godt sammen slik som kveite, men steinbit er også veldig godt egnet i denne oppskriften.
Med denne gode oppskriften på pannekaker blir du populær hos både liten og stor. Denne grunnoppskrift på pannekakerøre gir et herlig resultat. Pynt med syltetøy, sukker, bacon, brunost eller som her med jordbær.
La seibiffen slippe løken og la den blomstre opp på ekte italiensk vis. Du får garantert suksess.
Timiangravet ytrefilet av rein serveres med smørstekte rosenkålblader, syltede beter og deilig og frisk persilleemulsjon.
Med saltede eggeplommer får denne thai-inspirerte salaten en spennende ingrediens.
Å salte eggeplommer er en kinesisk tradisjon som kan brukes i mange også europeiske retter, de tåler fint en måned i en tett boks i kjøleskapet.
Denne retten passer godt på en lørdag. Med den spennende sausen til blir det helt sikkert en suksess.
I denne oppskriften får skreien et senvinterlig preg som den kler veldig godt.
Sei er en veldig takknemlig råvare som stortrives også i en supersunn og velsmakende indiskinspirert linsegryte som denne.
Pasta med biffstrimler og pestosaus lager du på 15 minutter. At det går kjapt, går garantert ikke utover smaken. Det smaker herlig.
Helstekt kylling er en skikkelig festrett og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.
Denne omeletten kan du gjerne servere som en vegetarisk variant uten skinken sammen med litt salat og nybakt brød.
Med en god skorpe av persille, hasselnøtter og loff, blir torsken saftig helt fram til den skal spises.
Oksetunge trives veldig godt i en frisk og syrlig salat som denne.