Skrell aspargesene og kok i lettsaltet vann noen minutter. Ta dem opp og legg i kaldt vann.
Visp egg, vann og salt lett sammen.
Legg en klatt smør i stekepannen. Når den freser, heller du eggemassen i pannen.
Skyv massen inn mot midten slik at den flyter ut til sidene. Bruk stekespade av tre eller plast.
Når massen er stivnet kan du legge på fyllet på én side, og så brette den ene halvparten over.
Hvelv omeletten forsiktig over på tallerken slik at undersiden kommer opp.
Server med godt brød og en frisk salat ved siden av.
Herlige oppskrifter med asparges
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Andre oppskrifter med egg finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig