Bland mel og salt. Tilsett halvparten av melken.
Bruk en visp og rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Rør til alt er jevnt.
Visp inn eggene. La røren stå på benken for å svelle i ca. 15 minutter.
Stek tynne pannekaker på nokså sterk varme. Snu pannekakene når de har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden. Stek dem gylne på den andre siden.
Server pannekakene med bær eller syltetøy.
Tips:
Dekk halvparten av en stekt pannekake med ost og skinke og brett den andre halvparten over. Varm pannekake i ovnen så osten smelter. Vips- så har du en liten mini-middag
Her finner du mange oppskriften på pannekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev