Napoleonskake er en klassiker. Den silkemyke vaniljekremen smaker fantastisk mellom to lag av knasende butterdeig og bringebær. Her oppskriften.
Napoleonskake er en klassiker. Den silkemyke vaniljekremen smaker fantastisk mellom to lag av knasende butterdeig og bringebær. Her oppskriften.
Denne terten blir en suksess enten det er til barnas bursdag eller ved siden av en god kopp kaffe.
Rabarbra og jordbær er en fantastisk kombinasjon, og sammen med den milde lakrissmaken i Pernodisen har du den perfekte avslutningen på sommerkvelden….
Ingen fisk er så forbundet med sommer som makrell. I denne oppskriften legger vi den lett gravet på grillen. Og serverer med krydderkokt rabarbra.
Blåbær blir ikke vakrere enn når de serveres som i denne blåbærterten signert mesterkonditor Pascal Dupuy. Oppskriften klarer du også.
I denne kaken har vi brukt både friske og fryste rips - heldig er den som har fryseren full av selvplukkede bær.
Her får du brukt de pepperkakene du kanskje sitter igjen med etter at jula er over. Lag en deilig brødpudding med denne enkle oppskriften.
Her kan du overraske med en bløtkake litt utenom det vanlige. Med eggekrem og aprikos for kaken en helt spesiell smak. Bar følg oppskriften og du vil over få suksess.
Ingen ting er så godt som hjemmelaget vaniljesaus. Så enkelt og så billig og langt bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Crème Brûlée, en ekte fransk dessert, kan du lage dagen før. Da trenger du kun å ha brunt sukker på og karamelisere det i ovnen under grillen eller bruke en skibrenner.
Panna cotta er en klassisk italiensk fløtepudding. Denne er tilsatt verdens dyreste krydder, nemlig safran. Ganske så eksklusivt og deilig.
Enten det er jul, nyttår eller en annen hyggelig anledning skal du lage karamellpudding. Her får du oppskriften du garantert lykkes med.
På 15 minutter lager du denne deilige riskremen med kirsebærsaus. Vi lover at alle kommer til å elske den.
Denne kaken har en herlig smak av sjokolade og kaffe. Elsker du kaffe da blir den din favoritt.
Trøffel- og vaniljekremkake er en av kakebunn dekket med et lag trøffelkrem, et lag vaniljekrem og nytt lag trøffelkrem. Sjokoladeglasur har du utenpå.