Panna cotta er manges favoritt som dessert. Uten tvil en stor suksess som avslutningen på et måltid. Her har du oppskriften.
Panna cotta er manges favoritt som dessert. Uten tvil en stor suksess som avslutningen på et måltid. Her har du oppskriften.
Et glass med varm polkamelk får sikkert dansefoten i gang. Enkel er den å lage og unnagjort på 10 minutter.
Gå for en middag som smaker. Andebryst, rødløk og søtepoteter smaker jul uten å være julemat. Denne kan du bruke hele året. Bare prøv.
En deiligere smoothie skal du lete lenge etter. Bjørnebær og blåbær sammen blir garantert en sukses.
Denne sagopuddingen er spesielt god fordi den får følge av blodappelsingelé og hasselnøtter. Ekte sagogryn lages av margen i sagopalmen som finnes i Sydøst-Asia. I Norge lages de av potetmel.
Dette er en oppskrift komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Du kan glede deg til å smake denne varianten av den svært så populære desserten.
Her får oppskriften på en rett med ingredienser du kanskje aldri ville trodd ville passe sammen. Det gjør hummer, oksetunge og skogssopp til de grader.